Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

دستور تهیه پلو اروپایی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۷ آذر
بازديد : 393

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور تهیه پلو اروپایی

european2 plumage1 دستور تهیه پلو اروپایی

طرز تهیه پلوی اروپائی

مواد لازم برای پلوی اروپائی برای ۲- ۴ نفر :

برنج۲ پیمانه
 روغن به میزان لازم
پیاز خردکرده۱ عدد متوسط
 فلفل دلمه‌ای سبز خلالی خردکرده ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی خردکرده۱ عدد
فیله‌ی گوجه فرنگی۱ پیمانه
نمک، فلفلبه میزان لازم
ادویه کاری۱ قاشق چایخوری
میگوی پاک کرده۳۰۰ گرم
سرکه۱ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه پلوی اروپائی :

برنج را آبکش کنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید. سپس فیله‌ی گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه‌ی کاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان کافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سرکه و نمک را درون آب بریزید و به مدت ۲ دقیقه بپزید.

 

آنگاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایه‌ی فراهم کرده، بیفزائید. اکنون در قابلمه‌ی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایه‌لایه، در آن بریزید و دم کنید. اینک پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید.

بخوانید :   آموزش و طرز تهیه کوکتل هندوانه
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي