دستور تهیه پاستا با سس مخصوص پستو

امتیاز دهید

در این مطلب قصد داریم دستور تهیه پاستا با سس مخصوص پستو را برای شما عزیزان منتشر کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم در ادامه این مطلب ما را همراهی کنید.

دستور تهیه پاستا با سس مخصوص پستو

مواد لازم:

  •    پاستای شکل‌دار 2 پیمانه
  •    نمک و فلفل 1 قاشق چایخوری
  •    روغن مایع 1/4 پیمانه

سس پستو:

  •    ریحان سبز و بنفش 1 پیمانه
  •    روغن زیتون 1/4 پیمانه
  •    مغز کاج یا تخم آفتابگردان 3 قاشق سوپخوری
  •    گردو 3 عدد
  •    نمک و فلفل به میزان لازم
  •    سیر یک حبه
  •    پودر پنیر پارمسان 1 قاشق سوپخوری

روش تهیه:

1. سیر، ریحان، روغن زیتون، مغز کاج یا آفتابگردان و گردو را درون دستگاه غذاساز بزنید تا یکدست شود. سپس در یخچال بگذارید تا جا بیفتد؛ حال نمک و فلفل را اضافه کنید. این سس را می‌توانید در یخچال به مدت 10 روز نگهداری کنید.

2. پاستاها را به مدت 10 دقیقه بجوشانید؛ سپس درون آبکش ریخته و روی آن آب سرد بگیرید و روغن مایع بدهید کنار بگذارید تا خنک شود. حال درون ظرف موردنظر بریزید و داخل مایکروفر گرم کنید و در بشقاب بکشید.

3. سپس با گوشت، مرغ، ماهی یا میگو به همراه سس پستو سرو کنید. برای این کار مرغ، ماهی و میگو را بخارپز کباب کنید و درکنار پاستا سرو کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه