Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

دستور تهیه قورمه سبزی گیلانی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۷ دی
بازديد : 548

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور تهیه قورمه سبزی گیلانی

gilani2 vegetables1 دستور تهیه قورمه سبزی گیلانی

طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی

قرمه سبزی جز آن دسته خورش های ایرانی است که می شود گفت بین اکثریت ما از نظر خوشمزگی و مورد علاقه بودن حرف اول را می زند، حالا گیلانی های عزیز که همه جا به خوش غذا بودن معروف هستند یک قرمه سبزی ویژه دارند که داخل آن از بادمجان و گوجه استفاده شده و در طعم و مزه نه تنها از قرمه سبزی اصلی چیزی کم ندارهد بلکه فقط کافی است یک بار آن را امتحان کنید تا دیگر بادمجان و گوجه پای ثابت قرمه سبزی هایتان شود.

 

مواد لازم برای تهیه قرمه سبزی گیلانی :

سبزی قرمه۵۰۰ گرم
* گوشت خورشتی بدون استخوان ۵۰۰ گرم
 لیمو عمانی ۴ الی ۵ عدد
 لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا قرمز۱/۳ لیوان
پیاز داغ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
آبغورهبه مقدار لازم
بادمجان کوچک و قلمی۴ الی ۵ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
بخوانید :   رازهایی برای داشتن زندگی زناشویی بهتر

 

* سبزی قرمه (تره، گشنیز و جعفری به یک اندازه و شنبلیه ۱/۳ مقدار آنها)

* ۵۰۰ گرم گوشت خورشی بدون استخوان یا ۶۰۰ گرم گوشت خورشی با استخوان ترجبحا گوسفندی

 

طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی :

ابتدا پیاز را رنده یا خرد کرده و بعد با کمی روغن آن را تفت می دهیم تا کم کم طلایی شود.

 

حالا گوشت خورشی را به اندازه دلخواه خرد کرده و با پیاز سرخ شده روی شعله ملایم کمی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.

 

بعد از تغییر رنگ گوشت زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و باز کمی مواد را با هم تفت می دهیم. حالا لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا قرمز را بر طبق سلیقه مان به گوشت اضافه می کنیم.

 

بعد حدود ۵ لیوان آب جوش به موادمان اضافه کرده و در قابلمه را می گذاریم و شعله را کم می کنیم تا گوشت و لوبیا با حرارت ملایم بپزند.

 

تا گوشت نیم پز شود سبزی که ریز خرد شده را با روغن سرخ می کنیم. دقت کنید تا سبزی خوب سرخ شود ولی نه زیاد از حد چون تلخ می شود.

 

بعد از اینکه سبزی خوب و یکنواخت سرخ شد و گوشت هم نیم پز شد سبزی را به خورش اضافه می کنیم. لیمو عمانی ها را هم می ریزیم. بعد از پختن لوبیا و گوشت به میزان لازم نمک و آبغوره هم به خورش اضافه می کنیم.

بخوانید :   مدل وسایل و دکوراسیون منزل رویایی مدرن به سبک انگلیش هوم

 

بعد تا خورش همین طور روی حرارت ملایم دارد کم کم می پزد تا جا بیفتد و آب آن هم کم شود. بادمجان هایی را که تلخی آن را گرفتیم سرخ می کنیم. بعد گوجه ها را هم که به آن نمک زدیم را سرخ می کنیم.

 

حالا خورش مان هم به روغن افتاده و آب آن کم شده. یادتان باشد راز خوشمزگی قرمه سبزی آرام پختن و خوب جا افتادن و کم آب بودن آن است.

 

در ۱۵ دقیقه انتهایی جا افتادن خورش بادمجان های سرخ شده را هم به خورش اضافه می کنیم تا یکم با خورش قل بزنند و طعم بگیرند.

 

حالا خورش بادمجان خوشمزه و گیلانی ما حاضر است و وقتی که داریم آن را داخل ظرف سرو می ریزیم گوجه ها را هم روی قرمه سبزی گذاشته و بعد ظرف قرمه سبزی را سر سفره می بریم. نوش جان

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي