Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

دستور تهیه شیرینی بادام نارگیل

تاريخ : ۱۵ فروردین
بازديد : 278

دستور تهیه شیرینی بادام نارگیل

شیرینی بادامی یکی از خوشمزه ترین انواع شیرین ها است که در ایران به چند روش مختلف طبخ می شود. در این بخش دستور تهیه شیرینی بادام نارگیل را عنوان می کنیم.

coconut3 almond3 sweets2 دستور تهیه شیرینی بادام نارگیل

طرز تهیه شیرینی بادام نارگیل

با توجه به اینکه اول بهار ساعت ها تغییر می کند، روزها بلندتر به نظر می رسند. بنابراین شاید بد نباشد طرز تهیه یک کیک عصرانه را آموزش ببینید.

 

مواد لازم برای شیرینی بادام نارگیل :

پودر بادام۶۰ گرم
پودر نارگیل ۶۵ گرم
 پودر قند۱۱۰ گرم
 سفیده تخم مرغ (بزرگ)۲ عدد
نمکیک پنسه
شکلات آب شده۱۰۰ گرم برای تزیین
پودر نارگیلیک دوم پیمانه برای تزیین

 

طرز تهیه شیرینی بادام نارگیل :

ابتدا پودر قند، پودر بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

بعد داخل کاسه سفیده تخم مرغ ها و نمک را تا زمانی که سفیده فرم بگیرد هم بزنید.

سپس مواد پودری را در چهار مرحله به کمک لیسک به سفیده اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط کنید.

 

بعد در قالب های شکل دار سیلیکونی و از قبل چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید.

بخوانید :   تلفن و آدرس مراکز خانه معلم مشهد

بعد از درآوردن از فر و سرد شدن رویش را با شکلات آب شده و پودر نارگیل تزیین کنید.

منبع: گهر

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي