Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

دستور تهیه سوسیس تند و شیرین

تاريخ : ۲۸ بهمن
بازديد : 217

دستور تهیه سوسیس تند و شیرین

سوسیس و کالباس با اینکه از جمله مواد غذاهایی هستند که بسیار مضر هستند اما با این حال طرفداران زیادی دارند! گهر در این بخش آموزش تهیه سوسیس تند را برای شما عزیزان منتشر می کند.

make hot1 sweet2 sausage1 دستور تهیه سوسیس تند و شیرین

طرز تهیه سوسیس تند و شیرین

انواع سوسیس و غذاهایی که با آن تهیه می شوند از آن دسته غذاهایی هستند که چه برای مهمانی  و چه برای جمع کوچک خانواده درست شوند تا آخر خورده می شوند و محبوبیت زیادی دارند. از پیش غذا گرفته تا انواع فینگرفود را می توان با سوسیس درست کرد. این خوراکی لذیذ قابلیت ترکیب شدن با مواد، سبزیجات، ادویه جات و طعم های زیادی را دارد و به روش های مختلفی طبخ و سرو می‌شود. یکی از شیوه های طبخ آن تهیه یک سس خوشمزه و ترکیب آن با سوسیس است. برای تهیه غذایی که می خواهیم معرفی کنیم، ابتدا سس آن را که درست می کنیم و در حالی که سس می پزد سوسیس ها را خرد می کنیم و در آرام پز می ریزیم و در آخر با هم مخلوط می کنیم.

 

مواد لازم برای خوراک سوسیس تند و شیرین :

روغن زیتون۱ قاشق چایخوری
سیر رنده یا له شده نصف قاشق غذاخوری
 سس کچاپ تند۱/۵ فنجان
 مربای آلبالو۱/۵ فنجان
پودر فلفل قرمز تندنصف قاشق غذاخوری
سوسیس پخته و خرد شده۹۰۰ گرم
بخوانید :   اعلام لیست وارد کنندگان لوازم خانگی با ارز دولتی

 

طرز تهیه سوسیس تند و شیرین:

برای درست کردن سس ابتدا مقداری سیر را در ماهیتابه تفت دهید و به آن سس کچاپ تند و مربای آلبالو را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط هم بزنید. اگر در این مرحله مربا کامل حل نشد، در آرام پز حل خواهد شد. در حالی که سس می پزد، سوسیس ها را در اندازه های ۱/۵ سانتی متری خرد کنید و در آرام پز بریزید.

 

در یک ماهیتابه کوچک مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی روغن گرم شد، به آن سیر را که له یا رنده کرده‌اید اضافه کنید و ۳۰ ثانیه تفت دهید. سپس سس تندی را که درست کرده‌اید به آن ها اضافه کنید.

 

سوسیس ها را داخل آرام پز بریزید. به مخلوط سس ادویه اضافه کنید، هم بزنید و روی سوسیس ها بریزید. در آرام پز را بگذارید بین یک ساعت و نیم تا دو ساعت بپزند تا سس کمی قل قل کند. بعد از گذشت یک ساعت مخلوط را هم بزنید. این غذا علاوه بر طعم تند و شیرینی که از فلفل قرمز و مربا می‌گیرد، ظاهر بسیار اشتها بر انگیزی نیز دارد.

منبع: گهر

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي