Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

دستور تهیه حریره بادام زمینی و جو دو سر

دسته بندي : دسر,سبک زندگی
تاريخ : ۴ شهریور
بازديد : 77

حریره بادام زمینی و جو دو سر یکی از دسرهای خوشمزه ای است که با موادی مانند جو پوست کنده و بادام زمینی و کشمش و موز و عسل و پودر دارچین و … تهیه می شود. از این دسر می توان به عنوان میان وعده نیز استفاده کرد. در این بخش گهر طرز تهیه حریره بادام زمینی و جو دو سر را برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

peanut2 porridge1 دستور تهیه حریره بادام زمینی و جو دو سر

دستور تهیه حریره بادام زمینی و جو دو سر

صد گرم بلغور جو دوسر به شما ۴۰۰ کالری و ۲۸ گرم بادام زمینی برشته شده و بدون نمک، حدود ۱۶۶ کالری همراه با ۱۲۶ کالری گرفته شده از چربی های سالم را به شما می دهد.

مواد لازم برای حریره بادام زمینی و جودوسر :

جو پوست کنده۱ فنجان
آب۳ فنجان
 بادام زمینی برشته شده و بدون نمک۱۵ عدد
کشمش¼ فنجان
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری
شیر۱ فنجان
عسل۱ قاشق غذاخوری
موز قطعه قطعه شده۱ عدد

طرز تهیه حریره بادام زمینی و جودوسر :

جو‌ها را درون یک ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت متوسط بگذارید تا کمی گرم شوند.

یک فنجان آب به ماهی تابه اضافه کرده و بگذارید برای ۵ دقیقه بخیسند.

آب باقیمانده را همراه با پودر دارچین درون یک قابلمه ریخته و بگذارید تا بجوشد.

بخوانید :   افرایش سن و نحوه گذر زمان چه ارتباطی با هم دارند؟

جو خیس خورده را همراه با آب آن به درون قابلمه اضافه کنید.

بگذارید تا یک دقیقه بجوشند، شعله را کم کنید و مرتبا آن را هم بزنید. سپس بگذارید به مدت ۳ دقیقه مواد پخته شوند.

قابلمه را از روی حرارت برداشته و بادام زمینی و کشمش‌ها را اضافه کنید. شیر و عسل را به آن ها اضافه کنید.

قطعات موز را نیز اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.حریره شما آماده است. نوش جان

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي