باربیکیو چیست ؟ + انواع باربیکیو

باربیکیو به محلی برای پخت غذاهای مانند کباب می گویند که انواع مختلفی دارد. برای آشنایی با باربیکیو و انواع باربیکیو این بخش گهر را تا پایان مطالعه نمایید.

باربیکیو چیست ؟ + انواع باربیکیو

باربیکیو چیست ؟ + انواع باربیکیو

باربیکیو یک نام لاتین میباشد . شاید در زبان فارسی افراد زیادی معنای دقیق باربیکیو را ندانند و و اغلب هستند افرادی که آن را با کباب پز معمولی اشتباه میگیرند .

باربیکیو تقریبا تفاوت بسیار زیادی با کباب پز های معمولی که اغلب با آنها آشنا هستیم دارد . رواج استفاده از باربیکیو در آمریکا شروع شده است .

باربیکیو یکی از روش‌های پخت غذا خصوصاٌ در فضاهای باز است است که در آن مواد غذایی به ویژه گوشت و مرغ بر روی حرارت یا آتش قرار داده می‌شوند. در  این روش حرارت مورد نیاز به وسیله ذغال، چوب، برق یا گاز تامین شده و مواد غذایی با حداقل میزان از دست دادن آب خود، به شکل کبابی، با حفظ ارزش مواد غذایی و با طعمی بسیار دلپذیر آماده می شوند. معمولاً انواع گوشت پیش از قرار گرفتن در باربیکیو به مدت حداقل چند ساعت در ترکیبی از مواد مانند آبلیمو، پیاز و ادویه جات خوابانده می شود. دستگاهی که برای طبخ غذا به این روش مورد استفاده قرار می گیرد نیز اصطلاحاٌ باربیکیو یا بی بی کیو یا کباب پز نامیده می شود.

انواع کباب پز: کباب پزها در انواع مختلفی مانند رومیزی، ایستاده، برقی، گازی و ذغالی وجود دارند. بعضی انواع ایستاده کباب پزها قابلیت تنظیم ارتفاع نیز دارند. نوع برقی و گازی باربیکیو برای استفاده در مکان های سرپوشیده ای که در آن ها امکان اتصال به گاز یا برق وجود دارد و نوع ذغالی کباب پز برای استفاده در مکان های باز و مکان  هایی که در آن ها امکان تأمین انرژی به صورت دیگر وجود ندارد، مناسب تر است.

انواع باربیکیو

انواع باربیکیو متناسب با نوع تقسیم بندی تنوع زیادی دارد . اما 5 گروه طبقه بندی انواع باربیکیو که در بین مردم شناخته شده تر میباشد به شرح زیر است

باربیکیو ذغالی

باربیکیو گازی

باربیکیو آجری

باربیکیو سنگی

باربیکیو برقی

قیمت باربیکیو

قیمت انواع باربیکیو متناسب با ابعاد , نوع سوخت مصرفی , طراحی , کیفیت ساخت , جنس بدنه و چند آیتم دیگر تعیین میشوند . با توجه به اینکه تولید کننده های باربیکیو در ایران زیاد نیستند لذا پیشنهاد میشود قیمت باربیکیو را در شرکت های رقیب گروه پدیده بررسی بیشتری نمایید .

نکات بهداشتی استفاده از کباب پز

  • دستگاه کباب پز خود را قبل و بعد از استفاده تمیز و ضدعفونی نمایید. این امر نه تنها سلامت شما را تأمین می کند، بلکه در طول عمر بیشتر باربیکیو نیز مؤثر است.
  • برای جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی، قبل از طبخ و پس از طبخ و خنک شدن، آن ها را در یخچال یا کلمن یخ نگهداری کنید.
  • برای جلوگیری از انتقال میکروب ها، مواد غذایی خام و پخته را در یک ظرف نگه داری نکنید. همچنین پس از تماس با مواد خام به ویژه انواع گوشت و مرغ، دست های خود را بشویید.
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه