ادویه کاری برای کدام غذاها مناسب است؟

آیا می دانید ادویه کاری برای کدام غذاها مناسب است؟ این بخش گهر در مورد اینکه در کدام غذاها می توان ادویه کاری استفاده کرد صحبت می کند.

ادویه کاری برای کدام غذاها مناسب است؟

ادویه کاری برای کدام غذاها مناسب است؟

مورد مصرف پودر کاری:

پودر کاری در انواع غذاها به عنوان ادویه کاربرد دارد.

خواص درمانی پودر کاری:

گروهی از متخصصان تغذیه می‌گویند اگر قصد دارید لاغر شوید، ادویه کاری را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید.

پژوهشگران آمریکایی عقیده دارند ماده موسوم به کارسامین که در ادویه کاری یافت می‌شود، نیاز به داروهای مورد استفاده در شیمی درمانی سرطان سر و گردن رحم را کاهش می‌دهد.

از جمله خواص کاری می‌توان به محافظ کبد، ضدمیکروب، ضدنفخ، محرک معده، مقوی معده، معرق، دارنده ویتامین C، ضدسرطان و خنثی‌کننده رادیکال‌های آزاد اشاره کرد.

کاری از بروز آلزایمر پیشگیری می‌کند.

از پودر کاری برای درمان سوختگی پوست و بریدگی استفاده می‌شود و به طور طبیعی و موثر علایم آرتریت را درمان می‌کند.

کورکومین موجود در آن، سرشار از آنتی‌اکسیدان و دارای خاصیت ضدالتهابی است و باعث کاهش التهاب مفاصل می‌شود.

کورکومین موجود در کاری ژن‌های مسبب سرطان سینه در زنان را غیرفعال می‌کند.

غذاهایی که با پودر کاری می توان درست کرد :

خورش کاری با مرغ

خورش کاری با گوشت

بریانی گوشت

کاری پلو

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه