آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر با سبزیجات
در این متن دستور تهیه بادمجان شکم پر با سبزیجات را برایتان گفته ایم.
مواد لازم:
یک بادمجان کوچک
دانه های جدا شده از بلال شیرین
یک پیاز کوچک ، خرد شده بصورت ریز
یک گوجه فرنگی خرد شده
یک حبه سیر رنده شده
4 و 2/1پیمانه روغن کلزا
2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
2/1 قاشق چایخوری نمک
4/1 قاشق غذاخوری روغن تازه ارگانو
4/1قاشق غذاخوری فلفل
2/1 پیمانه آب
3/1پیمانه پنیر چدار
یک بادمجان کوچک
دانه های جدا شده از بلال شیرین
یک پیاز کوچک ، خرد شده بصورت ریز
یک گوجه فرنگی خرد شده
یک حبه سیر رنده شده
4 و 2/1پیمانه روغن کلزا
2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
2/1 قاشق چایخوری نمک
4/1 قاشق غذاخوری روغن تازه ارگانو
4/1قاشق غذاخوری فلفل
2/1 پیمانه آب
3/1پیمانه پنیر چدار
زمان لازم برای تهیه این غذا 50 دقیقه می باشد.
1- بادمجان را بصورت افقی برش دهید.داخل آن را کمی خالی کنید.تقریبا 4/1 گوشت آن را داخلش باقی بگذارید.باقی آن را برش دهید و داخل بادمجان را کمی نمک بزنید.
2- در یک ماهیتابه بزرگ نچسب گوشت خرد شده بادمجان، ذرت، پیاز، گوجه فرنگی، و سیر را در روغن تفت دهید تا پیاز ترد شود. کمی آب داخل آن بریزید.باقی مواد را داخل شکاف بادمجان بریزید.و کمی آب روی مواد ریخته و بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد.
منبع: ileev.com