آموزش درست کردن ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک

تاريخ : 1 ژانویه

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

آموزش درست کردن ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک

آموزش درست کردن ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

طرز تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک

• زمان تهیه: ۳۵ دقیقه

• زمان باقی ماندن در چاشنی: ۳۰ دقیقه

• فرایند آماده سازی: ۱۰ دقیقه

 

مواد لازم برای تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک :

سرکه بالزامیک سفیدیک پیمانه
 عسل نصف پیمانه
 آب نصف پیمانه
 چوب دارچین ۵ تا ۷ سانتی متری
میخک کامل۶ عدد
زردآلوی رسیده۹۰۰ گرم

 

طرز تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک :

برای تهیه شربت، در یک قابلمه متوسط سرکه، عسل، آب، دارچین و میخک را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد سپس حرارت را کم کنید. به مدت ۵ دقیقه بگذارید نیم جوش باقی بماند. از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس میخک و دارچین را جدا کنید.

 

یک قابلمه را آب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. کاسه بزرگی را با آب یخ پر کنید. زردآلوها را ۳۰ تا ۶۰ ثانیه داخل آب جوش بیندازید. سپس با قاشق آنها را داخل آب یخ بریزد تا پوست آنها به راحتی جدا شوند.

 

این کار را با همه زردآلوها تکرار کنید. آنها را چهار قاچ کنید. سپس آنها را داخل شیشه شسته و استرلیزه شده بریزید.

 

شربت را دوباره گرم کنید و بجوشانید سپس روی زردآلوها بریزید و حدود یک سانتی متر از بالای شیشه را خالی نگه دارید. در شیشه را محکم ببندید.

 

شیشه را ۱۰ دقیقه داخل آب در حال جوش روی حرارت قرار دهید. سپس در گوشه ای قرار دهید تا خنک شود.

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي