X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

آموزش تهیه و درست کردن شیربرنج ترکیه ای

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۰ مرداد
بازديد : 416

ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد  آموزش تهیه و درست کردن شیربرنج ترکیه ایصحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.

fo4504 آموزش تهیه و درست کردن شیربرنج ترکیه ای

آموزش تهیه و درست کردن شیربرنج ترکیه ای

مواد لازم برای سوت لاچ :

 برنج  نصف پیمانه ی پلوپز
شیر  ۴ لیوان
شکر  یک لیوان
 وانیل  یک بسته
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
آب یک استکان برای حل کردن نشاسته ذرت

 

طرز تهیه سوت لاچ :

من از شب قبل این مقدار برنج را خیس کردم و بعد برنج را گذاشتم با آب زیاد حسابی بپزد و له له شود و تقریبا خمیر مانند شود و هیچ آبی باقی نماند و سپس ۴ لیوان شیر را اضافه کردم به اضافه یک لیوان شکر می گذاریم تا بجوشد و کمی از مقدار شیر کم شود اگر بگذارید زیادی قوام بیاید سوت لاچتون خیلی سفت می شود ولی به نظر من بهتر است نصف شیر بماند.

 

سپس وانیل را هم اضافه می کنیم و سپس یک قاشق نشاسته ذرت را با زرده تخم مرغ و یک استکان آب مخلوط می کنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و بعد از کمی جوشیدن داخل این ظروف سفالی مخصوص ریختم (با این کاسه های من ۴ یا ۵ تا می شود )

بخوانید :   دستور تهیه ساندویچ بستنی آناناسی

و بعد داخل سینی فر کمی آب می ریزیم و کاسه ها را پر کرده و می چینیم داخل آن و بعد با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه گذاشتم و بعد گریل را روشن کردم تا روی آن طلایی تیره شود و اگز دوست داشتید روی آن را با پودر مغزهای دلخواه تزئین کنید.

این سوت لاچ بسیار خوشمزه است امتحان کنید.

loading...
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي