آموزش تهیه و درست کردن شیربرنج ترکیه ای

امتیاز دهید

ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد  آموزش تهیه و درست کردن شیربرنج ترکیه ایصحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.

آموزش تهیه و درست کردن شیربرنج ترکیه ای

آموزش تهیه و درست کردن شیربرنج ترکیه ای

مواد لازم برای سوت لاچ :

 برنج نصف پیمانه ی پلوپز
شیر 4 لیوان
شکر یک لیوان
 وانیل یک بسته
نشاسته ذرتیک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغیک عدد
آبیک استکان برای حل کردن نشاسته ذرت

 

طرز تهیه سوت لاچ :

من از شب قبل این مقدار برنج را خیس کردم و بعد برنج را گذاشتم با آب زیاد حسابی بپزد و له له شود و تقریبا خمیر مانند شود و هیچ آبی باقی نماند و سپس 4 لیوان شیر را اضافه کردم به اضافه یک لیوان شکر می گذاریم تا بجوشد و کمی از مقدار شیر کم شود اگر بگذارید زیادی قوام بیاید سوت لاچتون خیلی سفت می شود ولی به نظر من بهتر است نصف شیر بماند.

 

سپس وانیل را هم اضافه می کنیم و سپس یک قاشق نشاسته ذرت را با زرده تخم مرغ و یک استکان آب مخلوط می کنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و بعد از کمی جوشیدن داخل این ظروف سفالی مخصوص ریختم (با این کاسه های من 4 یا 5 تا می شود )

و بعد داخل سینی فر کمی آب می ریزیم و کاسه ها را پر کرده و می چینیم داخل آن و بعد با دمای 180 درجه به مدت بیست دقیقه گذاشتم و بعد گریل را روشن کردم تا روی آن طلایی تیره شود و اگز دوست داشتید روی آن را با پودر مغزهای دلخواه تزئین کنید.

این سوت لاچ بسیار خوشمزه است امتحان کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه