طرز تهیه سالاد سبزیجات گرم و باقالی و پنیر

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 24 آذر

سالاد های مختلف و خوشمزه ای هستند که سعی می کنید هفته ای آموزش دو نوع از این سالادهای خوشمزه را برای شما قرار دهیم

طرز تهیه سالاد سبزیجات گرم و باقالی و پنیر, پورتال خبری فرهنگی گهر

سالاد باقالی و پنیر

باقالی ریز پخته شده بدون پوست ۱ کیلو  .  روغن زیتون ۵ قاشق  .  گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد

سیر رنده شده ۴ حبه  .  پنیر فتا خرد شده ۱۵۰ گرم  .  شوید تازه خرد شده ۴ قاشق

زیتون هسته گرفته شده خرد شده ۱۲ عدد  .  نمک ۱/۲ قاشق چایخوری  . فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه: هر کدام از گوجه فرنگی ها را به ۴ قسمت تقسیم کنید. تابه ی نچسبی را روی حرارت قرار دهید و گوجه ها را همراه با سیر رنده شده درون آن بریزید و آنقدر تقت دهید تا گوجه ها تغییر رنگ دهند. حال پنیر فتا را به مخلوط گوجه اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید.

کاسه سالاد مورد نظرتان را حاضر کنید و باقالی های پخته را به همراه مخلوط گوجه فرنگی و روغن زیتون، شوید، زیتون و نمک و فلفل درون آن بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.

نکته: می توانید از ۱ قاشق آبلیمو برای خوشمزه تر شدن سالاد استفاده کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي