طرز تهیه سالاد سبزیجات گرم و باقالی و پنیر
سالاد های مختلف و خوشمزه ای هستند که سعی می کنید هفته ای آموزش دو نوع از این سالادهای خوشمزه را برای شما قرار دهیم
سالاد باقالی و پنیر
باقالی ریز پخته شده بدون پوست ۱ کیلو . روغن زیتون ۵ قاشق . گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد
سیر رنده شده ۴ حبه . پنیر فتا خرد شده ۱۵۰ گرم . شوید تازه خرد شده ۴ قاشق
زیتون هسته گرفته شده خرد شده ۱۲ عدد . نمک ۱/۲ قاشق چایخوری . فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه: هر کدام از گوجه فرنگی ها را به ۴ قسمت تقسیم کنید. تابه ی نچسبی را روی حرارت قرار دهید و گوجه ها را همراه با سیر رنده شده درون آن بریزید و آنقدر تقت دهید تا گوجه ها تغییر رنگ دهند. حال پنیر فتا را به مخلوط گوجه اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید.
کاسه سالاد مورد نظرتان را حاضر کنید و باقالی های پخته را به همراه مخلوط گوجه فرنگی و روغن زیتون، شوید، زیتون و نمک و فلفل درون آن بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.
نکته: می توانید از ۱ قاشق آبلیمو برای خوشمزه تر شدن سالاد استفاده کنید.