پاناکوتا دسری خوشمزه است که به صورت لایه لایه از خامه و میوه تهیه میشود و در هر فصل از سال میتوان از ژله یا میوههای مربوط به همان فصل استفاده کرد.
موادلازم:
میوه: ۱ پیمانه
خامه: ۳۰۰ گرم .
شیر: ۲/۳ پیمانه
شکر: ۱/۴ پیمانه .
پودر ژلاتین: ۱/۲ قاشق چایخوری .
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه : برای درست کردن مایه خامهای پاناکوتا ، شیر و خامه را در ظرفی فلزی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا با هم مخلوط شوند سپس شکر و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا شکر و ژلاتین در مواد حل شوند ولی مراقب باشید حرارت کم باشد و مایه شما نجوشد ، اگر مایه شما به حد جوش رسید باید ان را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود و دوباره کارتان را ادامه دهید.
پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند وانیل را به آنها اضافه کنید و دوباره مخلوط نمائید سپس مایه را از یک صافی عبور دهید تا دانههای ژلاتینی که حل نشده، روی صافی باقی بماند و مایهای صاف و یکدست حاصل شود ، پس از اتمام کار مایه را درون ظرف های مورد نظرتان بریزد و درون یخچال بگذارید تا خنک و سفت شود.
طرز تهیه سس میوه : ۱ پیمانه میوه خنک را با ۳ قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و در مخلوط کن بریزید و از صافی رد کنید تا یکدست شود سپس این سس را را روی دسر بریزید و سرو نمایید.
نکته ها : میتوانید به جای سس میوه از ژله روی پاناکوتا استفاده کنید ، از میوه های مختلفی میتوان در تهیه و تزئین این دسر خوشمزه استفاده کرد ، میتوانید از شاه توت ، توت فرنگی ، تمشک ، میوه های فصل و … استفاده کنید.
گردآوری: گروه سبک زندگی گهر
منبع: آشپز آنلاین