X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

نکات ریز برای پخت خورش قیمه نذری

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۷ مهر
بازديد : 461

بسیاری از افراد برای غذای نذری امام حسین (ع) قیمه را انتخاب می کنند. در ادامه نکات ریز برای پخت خورش قیمه نذری را می خوانید

gheymeh1 نکات ریز برای پخت خورش قیمه نذری

۱ – برای پخت خورش قیمه نذری حتما یک روز قبل لپه راخیس و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن خارج شود.

۲ – برای پخت حتما از پیار داغ فراوان استفاده کنید.

۳ – حتما از گوشت گوسفند استفاده کنید.

۴ – برای طعم دار کردن از زردچوبه، ادویه هفت رنگ و دارچین استفاده کنید.

۵ – در هنگام پخت چند عدد پیاز بزرگ را پوست کنده و درون خورش بگذارید تا بپزد. بعد از پختن پیاز آن را از درون خورش خارج کرده و کامل میسک کرده و مجدد درون خورش بریزید. با این کار خورش غلظت خوبی خواهد داشت.

۶ – علاوه بر اضافه کردن ربآ از گوجه فرنگی رنده شده وهم استفاده کنید.

۷ – نیم ساعت تا یک ساعت قبل از این که خورش را از روی شعله بردارید مقداری گلاب درون خورش ریخته و صبر کنید تا خور کامل جا بیفتد.

مطلب پیشنهادی :   طرز تهیه قهوه اسپرسو و نکات ریز آن

۸ – برای روغن انداختن خورش چند قالب یخ به خورش تان اضافه کنید.

۹ – برای سرخ کردن سیب زمینی ها به روغن علاوه بر نمک مقداری زردچوبه هم بزنید و سیب زمینی ها را قبل از سرخ کردن برای چند دقیقه در آب جوش، بجوشانید.

۱۰ – لیمو امانی را از یک روز قبل با چاقو چند عدد سوراخ کرده و درون آب بگذارید تا تلخی پوست آن خارج شود.

۱۱ – هرگز برای خورش قیمه از رب انار یا رب نارنج به عنوان چاشنی استفاده نکنید زیرا رنگ خورش شما را تیره می کند.

(V 652 , 1 today)

عکس شوهر واقعی ترانه علیدوستی بازیگر نقش شهرزاد


پیش بینی


loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي