X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

فناوری برچسب مواد خوراکی

تاريخ : ۱۲ مهر
بازديد : 423

فناوری برچسب مواد خوراکی

news1115 فناوری برچسب مواد خوراکی

بانک جهانی مقدار محصولات غذایی را که هر سال به دور ریخته می شود، «شرم آور» خوانده است.

برآورد شده که فقط در انگلیس این مقدار به ۱۵ میلیون تن می رسد.

 

«اسلووِگا پاکستِیت» که برنده جایزه طراحی «جیمز دایسون» شده است در باره این برچسب گفت: این یک برچسب با واکنش بیولوژیکی است که تاریخ انقضا را با توجه به وضعیت مواد غذایی داخل بسته به روز می کند.

 

وی ادامه داد:یک لایه ژلاتین را روی یک سطح زبر زدم چراکه ژلاتین یک ماده طبیعی است و مانند مواد غذایی و به همان سرعت فاسد می شود و چون در ابتدای کار، ژلاتین جامد است، شما زبری سطح را احساس نمی کنید و ژلاتین این خاصیت را دارد که وقتی به طور کامل خراب شد، به یک مایع تبدیل می شود.

 

در این صورت شما برجستگی های زیر آن را احساس می کنید و این نشان می دهد که دیگر غذا برای خوردن خوب نیست.

بخوانید :   آموزش کوچک نمایی و بزرگ نمایی در کروم

 

این برچسب، مانند مواد غذایی و با همان سرعت تجزیه می شود و بنا به غلظت ژلاتین، می توان آن را برای هر غذایی استفاده کرد.

اخبار علمی – ایرنا

(کل ۲۱ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي