X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه پوکورا

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۹ مهر
بازديد : 874

طرز تهیه پوکورا

pkra طرز تهیه پوکورا

 

پوکورا نام یک نوع کوکوی خوزستانی است و یکی از چندین غذای سنتی خوزستانی‌ها را تشکیل می‌دهد.

مواد لازم
آرد نخود خام: ۲۰۰ گرم
تره خرد کرده: یک فنجان
آب ولرم: یک استکان
تخم‌مرغ: ۲ عدد
زعفران سائیده آب کرده: یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز پودر شده: نصف قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل و ادویه: به قدر دلخواه

طرز تهیه:
* آرد نخود و آب ولرم را مخلوط و با چنگال آن را به هم بزنید.
* زعفران حل شده و تره خرد شده را هم اضافه کنید.
*سپس تخم مرغ‌ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه‌ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید.
* بعد از داغ شدن روغن در ماهیتابه، مواد مخلوط شده کوکو را با قاشق کم کم برداشته و در روغن سرخ کنید یا اینکه می‌توان، تمام مواد را یکباره در ماهیتابه بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید. سپس آن را در دیس چیده و با سس گوجه فرنگی آن را سرو کنید.
* در صورت تمایل می‌توانید، مقدار فلفل را بیشتر کنید.
نکات تغذیه‌ای:
دوستان عزیز، درخواص آرد نخود ، آنچه بسیار قابل توجه است، محتوای پتاسیم بالای آن است. هر ۱۰۰ گرم آن ۸۰۰ میلی‌گرم پتاسیم دارد. حتماً می‌دانید هر چه پتاسیم غذا نسبت به سدیم آن بیشتر باشد، در کاهش فشار خون مؤثر است. بنابراین افرادی که مبتلا به فشار خون بالا هستند، این غذا را کم نمک تهیه کنند که غذای مناسبی برای آنها خواهد بود.

مطلب پیشنهادی :   راهنمای چیدن وسایل در خانه کوچک

 

منبع : آشپزآنلاین

(کل ۶۲۳ , ۱ آمار امروز)
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي