X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۱ آبان
بازديد : 252

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه

 

مواد لازم جهت تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی: برای ۴ نفر

 

کره
۳ قاشق غذاخوری
 موسیر خرد شده
 ۱/۲ فنجان
 قارچ خرد شده
 ۲۲۵ تا ۲۸۰ گرم
 جعفری
۱ قاشق چای خوری
 سرکه
 ۱ فنجان
مریم گلی تازه و خرد شده
۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان و کوبیده شده تا باریک شود)
۶۸۰ گرم
نمک
به مقدار لازم
فلفل سیاه
به مقدار لازم
خامه پر چرب
۱۵۵ گرم

fo1746 طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی :
کره رو تو یه ماهیتابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط آب میکنیم. موسیر رو اضافه کرده و یک دقیقه روی حرارت میذاریم.
قارچ و جعفری و کمی نمک رو اضافه کرده، ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت میذاریم تا قارچ قهوه ای رنگ بشه.

مطلب پیشنهادی :   آموزش تهیه کاپ کیک شکلاتی موزی

 

fo1747 طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
سرکه رو اضافه میکنیم و موادمون رو هم میزنیم تا به ته ماهیتابه نچسبه.

 

fo1748 طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
حالا خامه رو اضافه میکنیم و حدودا ۱۰ دقیقه روی حرارت میذاریم.

 

fo1749 طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
در این حین روغن زیتون رو تو یه ماهی تابه بزرگ دیگه روی حرارت متوسط گرم میکنیم.
دو طرف گوشت مرغ رو نمک و فلفل میزنیم و تو روغن هر طرفش رو حدودا ۳ دقیقه روی حرارت میذاریم تا پخته و قهوه ای رنگ بشه.

 

fo1750 طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
مریم گلی، نمک و فلفل رو به مخلوط قارچ اضافه کرده، هم میزنیم تا سس قارچمون آماده بشه. سپس سس رو روی مرغ های پخته میریزیم و سرو میکنیم.
میتونیم مرغها رو به تنهایی سرو کنیم و یا با برنج، سیب زمینی پخته یا سرخ کرده، ماکارونی و پاستا سرو کنیم و با برگهای تازه جعفری تزئین کنیم.

 

منبع : sooran.com

(V 244 , 1 today)

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي