X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۱ آبان
بازديد : 434

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه

 

مواد لازم جهت تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی: برای ۴ نفر

 

کره
۳ قاشق غذاخوری
 موسیر خرد شده
 ۱/۲ فنجان
 قارچ خرد شده
 ۲۲۵ تا ۲۸۰ گرم
 جعفری
۱ قاشق چای خوری
 سرکه
 ۱ فنجان
مریم گلی تازه و خرد شده
۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان و کوبیده شده تا باریک شود)
۶۸۰ گرم
نمک
به مقدار لازم
فلفل سیاه
به مقدار لازم
خامه پر چرب
۱۵۵ گرم

fo1746 طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی :
کره رو تو یه ماهیتابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط آب میکنیم. موسیر رو اضافه کرده و یک دقیقه روی حرارت میذاریم.
قارچ و جعفری و کمی نمک رو اضافه کرده، ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت میذاریم تا قارچ قهوه ای رنگ بشه.

 

fo1747 طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
سرکه رو اضافه میکنیم و موادمون رو هم میزنیم تا به ته ماهیتابه نچسبه.

 

fo1748 طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
حالا خامه رو اضافه میکنیم و حدودا ۱۰ دقیقه روی حرارت میذاریم.

 

fo1749 طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
در این حین روغن زیتون رو تو یه ماهی تابه بزرگ دیگه روی حرارت متوسط گرم میکنیم.
دو طرف گوشت مرغ رو نمک و فلفل میزنیم و تو روغن هر طرفش رو حدودا ۳ دقیقه روی حرارت میذاریم تا پخته و قهوه ای رنگ بشه.

بخوانید :   مسائل و مشکلات بعد از طلاق

 

fo1750 طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
مریم گلی، نمک و فلفل رو به مخلوط قارچ اضافه کرده، هم میزنیم تا سس قارچمون آماده بشه. سپس سس رو روی مرغ های پخته میریزیم و سرو میکنیم.
میتونیم مرغها رو به تنهایی سرو کنیم و یا با برنج، سیب زمینی پخته یا سرخ کرده، ماکارونی و پاستا سرو کنیم و با برگهای تازه جعفری تزئین کنیم.

 

منبع : sooran.com

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي