X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه تیرامیسو

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۳ بهمن
بازديد : 1006

مواد لازم:
۶ عدد تخم مرغ بزرگ
۲۰۰ گرم شکر
۲۵۰ گرم پنیر خامه ای (ماسکارپونه)
۲۵۰ میلی گرم خامه چرب
۲۵۰ میلی گرم قهوه اسپرسو
۳۰ تا ۴۰ عدد بیسکوییت (یا بیسکوییت های بندانگشتی)
پودر کاکائو برای تزئین

 طرز تهیه تیرامیسو

 

دستور تهیه
۱٫ زرده های تخم مرغ را جدا کرده و همراه با شکر در یک کاسه بزرگ هم زده و مخلوط کنید تا مخلوط خمیرمانندی بدست آید.
۲٫ پنیرخامه ای را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.
۳٫ در یک کاسه جداگانه خامه را محکم بزنید تا خیلی نرم شود و بعد انرا به مواد قبلی اضافه کنید.

 

Tiramisu%2520 %252002 طرز تهیه تیرامیسو

۴٫ در یک کاسه تمیز دیگر سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و به آرامی به مواد قبلی اضافه کنید.
۵٫ یک سوم از مخلوط به دست آمده را داخل یک ظرف بزرگ با ابعاد تقریبی ۲۳ در ۳۲ سانتی متر بریزید
۶٫ نصف بیسکوییت ها را درون قهوه اسپرسو غوطه ور کرده و سریع بردارید، سپس آنها را بر بالای مخلوط قبلی در ظرف قرار دهید. دوباره یک لایه بیسکوییت قرار دهید.

Tiramisu%2520 %252003 طرز تهیه تیرامیسو

۷٫ مرحله قبلی را دوباره تکرار کنید. بدین صورت که یک سوم مخلوط و بعد بیسکوئیت ها را اضافه کرده و بعد یک سوم آخر را اضافه کرده و دیگر روی لایه آخر بیسکوییت قرار ندهید. ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود.
۸٫ قبل از سرو کردن با پودر کاکائو تزئین کنید.

بخوانید :   آموزش درست کردن خاگینه نان تست / تصویری

 

منبع: ileev.com
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي