X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

آموزش پخت کاپ کیک شکلاتی

دسته بندي : آشپزی,دسر,سبک زندگی
تاريخ : ۵ شهریور
بازديد : 135

ما در این مقاله روش پخت کاپ کیک شکلاتی را برای شما همراهان گرامی منتشر کرده ایم.

با استفاده از این دستورپخت می‌توانید کاپ کیک شکلاتی درست کنید و روی آن را با خامه دلخواه یا هر خوراکی دیگری که دوست دارید تزئین کنید. این کاپ کیک با چای یا قهوه میان وعده‌ای خوشمزه و لذیذ محسوب می‌شود.

240631 Gahar ir آموزش پخت کاپ کیک شکلاتی

 مواد لازم

آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه

شیر ۱ پیمانه

کره ۱/۲ پیمانه

شکر ۱و ۱/۲ پیمانه

وانیل ۱ قاشق چای‌خوری

نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

۱-  فر را روشن کنید و آن را در دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

۲-  کره‌ای که به دمای محیط رسیده با شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا کمی پف کند.

۳- تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و خوب هم بزنید. آرد را با بیکینگ پودر، پودر شکلات و نمک مخلوط و روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یک‌دست شود.

مطلب پیشنهادی :   دستور تهیه دوپيازه آلو غذای شيرازی

۴- شیر و وانیل را به مواد اضافه کرده و همه مواد را خوب هم بزنید.

۵- داخل قالب‌های کاپ کیک کپسول کاپ کیک قرار دهید و مایه کاپ کیک را تا نیمه داخل قالب‌ها بریزید.

۶- قالب‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید و اجازه دهید بپزد.

۷- کاپ کیک‌ها را کنار بگذارید تا خنک شود؛ سپس از قالب درآورید و روی آن‌ها را با خاک قند تزیین کنید.

(V 202 , 1 today)

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي