X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

آموزش تهیه کیک کشک بادمجان

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۶ مهر
بازديد : 416

کشک بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین ایرانیان است. در این مطلب به معرفی غذای جدید به نام کیک کشک بادمجان و طرز تهیه آن می پردازیم.

kashk آموزش تهیه کیک کشک بادمجان

مواد لازم برای کیک کشک بادمجان :

نان تست : به اندازه کافی
بادمجان سرخ شده : ۴ الی ۵ عدد
کشک : ۱ شیشه کوچک ( به اندازه لازم )
پیاز سرخ شده : ۲ قاشق غذاخوری
سیر : ۱ عدد بزرگ ( سرخ شده )
نعنا داغ برای تزیین
ماست : ۳ ق غ سرپر
گردوی خورد شده : به مقدار لازم

 

طرز تهیه کیک کشک بادمجان :

بادمجان های سرخ شده را خوب له می کنیم.
سیر داغ و پیاز داغ و ۳ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک می ریزیم و هم می زنیم.
۱ ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می چینیم.
یک مقدار از کشک بادمجان روی نانها میریزیم و خوب صاف می کنیم تا به نانها بچسبند.
۱ ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می دهیم.
روی ردیف آخر فقط نان می گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می پوشانیم.
با گردوی پودر شده و نعنا داغ تزیین می کنیم.

(V 1,052 , 1 today)
مطلب پیشنهادی :   آسیب شناسی تلفن همراه برای کودکان
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي