دستور پخت پاناکوتای خرما

پاناکوتای خرما یک دسر فوق العاده خوشمزه و البته زیبا می باشد در ادامه طرز تهیه این دسر خوشمزه را می خوانید

دستور پخت پاناکوتای خرما

دستور پخت پاناکوتای خرما

طرز تهیه پاناکوتای خرما

مواد لازم برای پاناکوتای خرما :

 خرما17 عدد
 شیر 300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)
عسل2 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو2 قاشق سوپخوری
شکلات تلخ خرد کرده70 گرم
خامه صبحانه200 گرم
پودر ژلاتین1 قاشق سوپخوری
وانیلینیک چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئینبه میزان لازم

مراحل تهیه پاناکوتای خرما : 

هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.

اینک پاناکوتای خرما را در 12 قالب‌ به گنجایش 60 میلی لیتر بریزید و دست کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن گاه پاناکوتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه