نحوه درست كردن ليمو عماني (طرز تهیه لیمو عمانی)

لیمو عمانی در انواع غذاها در سراسر خاورمیانه و بخش‌هایی از شمال هند استفاده می‌شود. لیمو عمانی را به دو صورت کامل یا به صورت پودر استفاده می کنند. اغلب لیموهای خشک کامل را به مایعات پخت برنج، مخلوط آب پز برای خورش یا آبگوشت برای سوپ اضافه می کنند. برای مشاهده آموزش و تهیه لیمو عمانی در خانه در ادامه با سایت گهر همراه باشید.

 

دستور تهیه لیمو عمانی

نحوه درست كردن ليمو عماني (طرز تهیه لیمو عمانی)


مواد لازم لیمو عمانی

لیمو شیرازیبه مقدار دلخواه
سرکه سفید۱ لیوان
نمکبه مقدار کافی

آموزش نحوه درست كردن ليمو عماني

مرحله اول

برای تهیه لیمو عمانی بازاری ابتدا باید لیمو ترش مناسب خشک کردن تهیه کنیم. برای این منظور لیمو ترش شیرازی با رنگ زرد و بدون هیچگونه لک و زدگی تهیه می کنیم و داخل آبکش می ریزیم، سپس به خوبی می شوییم.

مرحله دوم

حالا روی لیمو ترش ها مقداری نمک و می پاشیم و به مدت ۴ ساعت کنار می گذاریم تا استراحت کنند. پس از گذشت این زمان داخل یک قابلمه بزرگ را با آب پر می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم، سپس سرکه را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پس از اینکه آب جوش آمد، لیمو ترش ها را به مدت ۳ دقیقه درون مخلوط آب جوش و سرکه قرار می دهیم، سپس از قابلمه خارج می کنیم و درون یک سبد بزرگ می ریزیم، نیاز نیست روی لیمو ها آب بریزیم.

مرحله چهارم

سپس روی پوست هر لیمو ترش با یک خلال دندان چند سوراخ ایجاد می کنیم. حالا لیمو ترش ها را درون سب به صورتی که روی هم قرار نگیرند مقابل نور خورشید قرار می دهیم تا خشک شوند. حدود ۲ تا ۳ هفته برای خشک شدن لیمو ها زمان لازم است.

مرحله پنجم

در حین دو تا سه هفته ای که لیموها را برای خشک شدن در مقابل نور خورشید قرار داده ایم، هر دو تا سه روز یک بار لیمو ها را زیر و رو می کنیم تا به صورت یکدست خشک شوند. پس از اینکه لیمو ها خشک شدند، آنها را به فضای داخل خانه منتقل می کنیم.

مرحله ششم

حالا باید لیمو ترش ها را تا زمانی که کاملا سفت و شکننده شوند و در هوای آزاد خانه قرار می دهیم که کپک نزنند. پس از اینکه لیموها خشک شدند، آنها را درون ظرف درب بسته قرار می دهیم و در کابیت نگهداری می کنیم.

منبع
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه