مطالب پيشنهادي

طرز تهیه کراکت سیب زمینی پنیری

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۳۰ فروردین
بازديد : 186

کراکت سیب زمینی نوعی فست فود یا پیش غذای خوشمزه ای است که از مایع خمیری شکل تهیه می شود. کراکت سیب زمینی پنیری را می توان با توجه به میل و سلیقه تان مواد میانی آن را تغییر دهید به این منظور که به جای استفاده از سوسیس و یا کالباس گوشت چرخ شده را جایگزین کنید. در این بخش از گهر طرز تهیه کراکت سیب زمینی پنیری را برا شما کاربران عزیز خواهیم گفت. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کراکت سیب زمینی پنیری

ceracet طرز تهیه کراکت سیب زمینی پنیری

مواد لازم

سیب زمینی متوسط ۵ عدد
پیاز ۱ عدد
سوسیسبه میزان دلخواه
تخم مرغ ۲-۳ عدد
آرد سفیدمقداری
آرد سوخاریمقداری
فلفل سیاهنصف یک قاشق چایخوری
سیر خام۲ عدد ( در صورت تمایل )
پنیر پیتزابه میزان لازم

طرز تهیه 

  1. ابتدا سیب زمینی ها را می پزیم.
  2. در این فاصله سوسیس ها را هم سرخ می کنیم.
  3. اگر می خواهید کراکت ها کوچک باشند، سوسیس ها را از عرض ببرید. در اینجا ما آنها را از طول تکه کردیم.

 

718634 Gahar ir طرز تهیه کراکت سیب زمینی پنیری

مواد بیرونی کراکت

  1. سپس سیب زمینی ها را رنده یا چرخ می کنیم و با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم.
  2. نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و سیر خام را هم ( در صورت تمایل ) به آن اضافه می کنیم.
  3. برای اینکه غذای ما، مزه کوکو سیب زمینی معمولی ندهد، بهتر است طعم مواد بیرونی را تغییر دهیم. یعنی یک سری افزودنی به آنها اضافه کنیم که طعم مطبوعی بگیرد.
  4. من به غیر از مواد گفته شده، یک یا دو عدد سوسیس خام را هم رنده کردم و به سیب زمینی ها اضافه کردم. این مواد بیرونی باید سفت باشند، مانند غلظت مواد کوفته. برای این مقدار سیب زمینی، یک عدد تخم مرغ کافی است.
بخوانید :   سس سالاد سزار راحت و خوشمزه

مواد بیرونی که آماده شد، دست به کار می شویم 

  • یک تکه از مواد را بر می داریم و وسط آن را باز می کنیم. کمی پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم، سپس یک تکه سوسیس وسط مواد می گذاریم.
  • دوباره روی آن پنیر پیتزا می ریزیم و باز هم از مواد روی آن می گذاریم. یعنی در حقیقت، مواد دور تا دور سوسیس و پنیر پیتزا را احاطه می کنند!
  • بعد از اینکه همه سوسیس ها را درون مواد گذاشتیم، به سراغ این سه تا می رویم: آرد سفید، تخم مرغ و آرد سوخاری.

هر کدام از کراکت ها را اول درون آرد سفید می غلتانیم. سپس در ظرف دیگر، یکی دو عدد تخم مرغ را با چنگال خوب رقیق می کنیم. سپس کروکت را درون تخم مرغ می غلتانیم، بعد هم در ظرف آرد سوخاری. ( برای همین تعداد تخم مرغ ها متغیر بود. چون معلوم نیست مواد شما چقدر است و به چند تا تخم مرغ جهت غلتاندن کروکت ها در تخم مرغ نیاز دارید.)

بخوانید :   روش هایی برای فراموش کردن خاطرات گذشته

نکته ۱ 

  • بهتر است بعد از غلتاندن در آرد سوخاری مواد حداقل نیم ساعت در یخچال باشند تا آرد سوخاری و کراکت ها خوب به خورد هم بروند.
  • بعد از این زمان، کراکت ها را درون روغن سرخ می کنیم. اگر کراکت های تان مثل این ها، اینقدر بزرگ بود، همه طرف آن را سرخ کنید تا خام نماند.

نکته ۲ 

هنگام سرو ، می توانید از سس قرمز یا سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده نمایید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي
تخفیفهای امروز دیجی کالاخـریـد
+