با رسیدن فصل بهار یادگیری روش فریز کردن باقالی بدون پختن به صورت خام، به شما کمک می کند تا بتوانید باقاله سبز را فریز کنید.فریز کردن باقاله به شما این امکان را می دهد تا در هر زمانی از سال امکان استفاده از این ماده غذایی را داشته باشید.
فریز کردن باقالی صورت خام
برای انجام این کار دو روش پرطرفدار وجود دارد که در ادامه به آن می پردازیم.
یکی از روش های ساده برای فریز کردن باقالی ها، خام بسته بندی کردن آن ها است.
مراحل این کار شامل:
1- سعی کنید باقالی های تازه تهیه کنید که سالم باشند
2- غلاف باقالی ها را باز کنید و پوست آنها را جدا کنید
3- بعد از این کار نوبت جدا کردن پوسته خارجی آنهاست
4- باقالی ها را با آب بشویید
5- آن ها را به خوبی خشک کنید
6- باقالی ها را درون کیسه های فریزر ریخته و درب آن ها را محکم ببندید
7- آن ها را در فریزر قرار دهید
روش بلانچ کردن نسبت به روش قبلی پرطرفدارتر بوده که نسبت به روش قبلی تمام مواد مغذی و ویتامین های خود را برای مدت طولانی تری حفظ می کند.
مراحل این روش شامل:
1- باقالی ها را برای مدت زمان حداکثر 3 الی 4 دقیقه بلانچ کنید
2- اجازه دهید تا باقالی ها خنک شوند
3- در مرحله آخر باقالی ها را در کیسه فریزر ریخته و آن ها را فریز کنید