روش فریز کردن باقالی بدون پختن به صورت خام (فریز کردن باقاله سبز)

با رسیدن فصل بهار یادگیری روش فریز کردن باقالی بدون پختن به صورت خام، به شما کمک می کند تا بتوانید باقاله سبز را فریز کنید.فریز کردن باقاله به شما این امکان را می دهد تا در هر زمانی از سال امکان استفاده از این ماده غذایی را داشته باشید.

روش فریز کردن باقالی بدون پختن به صورت خام (فریز کردن باقاله سبز)

 فریز کردن باقالی  صورت خام

برای انجام این کار دو روش پرطرفدار وجود دارد که در ادامه به آن می پردازیم.

فریز کردن باقالی بصورت خام 

روش فریز کردن باقالی بدون پختن به صورت خام (فریز کردن باقاله سبز)

یکی از روش های ساده برای فریز کردن باقالی ها، خام بسته بندی کردن آن ها است.

مراحل این کار شامل:

1- سعی کنید باقالی های تازه تهیه کنید که سالم باشند

2- غلاف باقالی ها را باز کنید و پوست آنها را جدا کنید

3- بعد از این کار نوبت جدا کردن پوسته خارجی آنهاست 

4- باقالی ها را با آب بشویید

5- آن ها را به خوبی خشک کنید

6- باقالی ها را درون کیسه های فریزر ریخته و درب آن ها را محکم ببندید

7- آن ها را در فریزر قرار دهید

بلانچ کردن و فریز کردن باقالی

روش فریز کردن باقالی بدون پختن به صورت خام (فریز کردن باقاله سبز)

روش بلانچ کردن نسبت به روش قبلی پرطرفدارتر بوده که نسبت به روش قبلی تمام مواد مغذی و ویتامین های خود را برای مدت طولانی تری حفظ می کند.

مراحل این روش شامل:

1- باقالی ها را برای مدت زمان حداکثر 3 الی 4 دقیقه بلانچ کنید

2- اجازه دهید تا باقالی ها خنک شوند

3- در مرحله آخر باقالی ها را در کیسه فریزر ریخته و آن ها را فریز کنید

باقالی های خود را با استفاده از این روش می توانید به مدت 6 الی 8 ماه در فریزر بدون این که فاسد و یا خراب شوند و حتی خاصیت خود را از دست دهند نگهداری کرده و سلامت و ارزش غذایی آنها را حفظ کنید 
 
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه