طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی با کالباس

برای جشن های دورهمی و تولدها و مناسبت های دیگر، سالاد ماکارونی می تواند یک انتخاب خوب باشد. سالاد ماکارونی به دلیل طعم و مزه ای که دارد یک انتخاب خوب برای یک شام متفاوت نیز می تواند باشد.

طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی با کالباس

طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی با کالباس

سالاد ماکارونی را معمولا به همراه کالباس تهیه می کنند اما شما می توانید طبق سلیقه خود از تن ماهی و یا سینه مرغ نیز استفاده کنید. در دستور زیر که از سایت آشپزی پارسی دی برای شما عزیزان انتخاب شده، طرز تهیه سالاد ماکارونی به همراه ورقه های ژامبون را در نظر گرفته است و این مقدار مواد اولیه مناسب برای 7 نفر می باشد. شما می توانید با توجه به تعداد نفراتی که هستید این مقدار اندازه ها را تغییر دهید و سالاد ماکارونی خوشمزه خود را تهیه کنید.

سالاد ماکارونی را می توانید به همراه نان ساندویچی و همینطور مخلفات ساندویچ نیز نوش جان فرمائید و یا به صورت سالاد و پیش غذا در نظر بگیرید. با این حال که سالاد ماکارونی کمی پرکالری نیز می باشد، اما برای شب های طولانی پائیز و زمستان بسیار مناسب است؛ به دلیل اینکه بسیار سنگین و سیر کننده است.

مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی

  • ماکارونی فرمی 1 بسته
  • ژامبون گوشت 300 گرم
  • خیار شور 10 عدد
  • نخود فرنگی 1 پیاله
  • ذرت 1 پیاله
  • فلفل دلمه ای قرمز 2 عدد
  • سس مایونز 1 شیشه کوچک
  • هویج 2 عدد
  • نمک، فلفل قرمز و آویشن به میزان لازم
  • آب به میزان لازم
  • روغن مایه به میزان لازم
  • کره 50 گرم
  • گوجه گیلاسی و برگ جعفری برای تزئین

طرز تهیه سالاد ماکارونی

مرحله اول : ماکارونی

در یک قابلمه تا نیمه آب بریزید و 1 قاشق غذاخوری نمک را به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید و زمان دهید تا آب به جوش آید و سپس ماکارونی را در آب بریزید و به مدت 15-20 دقیقه زمان دهید تا ماکارونی بپزد. سپس آبکش کرده و زمان دهید تا خنک شود.

مرحله دوم : خرد کردن

در این مدت که باید ماکارونی سرد شود، مواد لازم در سالاد ماکارونی را خرد کرده و در ظرفی گود بریزید.

مرحله سوم : ترکیب کردن

ماکارونی سرد شده را به مخلفات داخل ظرف بریزید و به همراه سس مایونز و کره آب شده و ادویه ها همه را باهم هم بزنید تا یک دست شود و همه با هم مخلوط شود.

مرحله چهارم : پایان کار

روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت 3-4 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه ها بخورد یکدیگر بروند. بعد از این مدت سالاد ماکارونی شما آماده است می توانید به همراه گوجه گیلاسی و برگ های کوچک جعفری نیز تزئین نمائید و نوش جان فرمائید.

نکاتی در مورد خوشمزه تر شدن سالاد ماکارونی

1 – در سالاد ماکارونی می توانید از تن ماهی و یا از سینه مرغ استفاده نمائید.

2 – می توانید از برگ پونه برای تزئین استفاده نمائید.

3 – می توانید به جای ژامبون گوشت از ژامبون مرغ استفاده نمائید.

4 – میتوانید حتی برای به صرفه بودن از کالباس نیز استفاده کنید.

5 – در صورت تمایل می توانید از جعفری ساطوری شده در سالاد ماکارونی نیز استفاده کنید.

6 – در سالاد ماکارونی از فلفل دلمه ای های رنگارنگ برای اشتها آورشدن سالاد می توانید استفاده کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه