هزینه خروج از کشور زمینی + عوارض خروج از کشور به صورت زمینی

هزینه خروج از کشور از مرز زمینی چقدر است؟ عوارض خروج از کشور، مبلغی است که طبق قوانین وزارت اقتصاد برای مسافرینی که قصد خروج از کشور را دارند تعیین می شود در واقع مبلغی که به صورت مالیات دولت از مسافرین می گیرند. اما این مبالغ در سفرهای زمینی و هوایی و دریایی متفاوت است که در ادامه آن را به آگاهی شما خواهیم رساند.

هزینه خروج از کشور زمینی

هزینه خروج از کشور زمینی + عوارض خروج از کشور به صورت زمینی

تعرفه خروج از کشور زمینی

عوارض خروج از کشور سال ۱۴۰۲ طبق بودجه مصوب مجلس برای هر کدام از گروه های خاص طبق جدول زیر تعیین می شود. عواملی مانند تعداد سفر های خارج از کشور، نوع مرز و نوع سفر (زیارتی، سیاحتی و کاری) در تعیین هزینه خروج از کشور موثر است. در ادامه جدول عوارض خروج از کشور در سال 1402 را مشاهده می‌ کنید.

نوع سفر

اولین سفر

دومین سفر

سومین سفر

نوع مرز

مسافرین عادی

۴,۰۰۰,۰۰۰

۶,۰۰۰,۰۰۰

۸,۰۰۰,۰۰۰

هوایی، زمینی و دریایی

زائرین حج تمتع و عمره

۱,۳۲۰,۰۰۰

۱,۹۸۰,۰۰۰

۲,۶۴۰,۰۰۰

هوایی، زمینی و دریایی

زائرین عتبات و عالیات

۳۷۵,۰۰۰
۱۲۵,۰۰۰

۴۵۰,۰۰۰
۱۵۰,۰۰۰

۴۵۰,۰۰۰
۱۵۰,۰۰۰

هوایی
زمینی و دریایی

مرز نشینان

۷۵۰,۰۰۰
۲۵۰,۰۰۰

۶,۰۰۰,۰۰۰
۶,۰۰۰,۰۰۰

۸,۰۰۰,۰۰۰
۸,۰۰۰,۰۰۰

هوایی
زمینی و دریایی

ورزش کاران تیم ملی دارای مجوز وزارت ورزش

۲,۶۴۰,۰۰۰

۲,۶۴۰,۰۰۰

۲,۶۴۰,۰۰۰

هوایی، زمینی و دریایی

 

هزینه عوارض خروج از کشور زمینی آنلاین

نحوه پرداخت عوارض خروج از ایران

شما می توانید مالیات خروج از ایران را از چند طریق پرداخت کنید. این بخش، پرداخت در هنگام خروج را معرفی می کند تا انتخاب گزینه مناسب را برای شما آسان‌تر کند.

1- پرداخت از طریق شعب بانک ملی ایران:

در صورت‌ عدم امکان استفاده از روش های پرداخت آنلاین برای خروج از کشور، می توانید از روش پرداخت حضوری عوارض استفاده کنید. برای این کار کافی است به شعب مرزی بانک ملی ایران مراجعه و هزینه آن را پرداخت کنید.

2- پرداخت از طریق سامانه پرداخت الکترونیک سداد:

یکی از ساده‌ ترین راه ها برای پرداخت مالیات خروج، استفاده از سامانه سداد یا سیستم پرداخت مالیات خروج از کشور است. این سامانه با همکاری سازمان امور مالیاتی کشور و بانک ملی ایران توسعه یافته است و می توانید به راحتی از طریق آن عوارض را پرداخت کنید.

3- پرداخت از طریق دستگاه کارتخوان:

اتصال دستگاه ها به سامانه پلیس گذرنامه، پرداخت عوارض با دستگاه کارت خوان را برای شما آسان می کند.

4- پرداخت از طریق سامانه سازمان امور مالیاتی:

یکی از ساده‌ ترین راه های پرداخت مالیات هنگام خروج از کشور، پرداخت مالیات با استفاده از سیستم سازمان مالیاتی است. برای این کار کافی است وارد درگاه پرداخت آنلاین سازمان مالیاتی کشور شوید و پرداخت خود را انجام دهید.

5- پرداخت از طریق دستگاه خودپرداز:

یکی از این راه های آسان برای پرداخت عوارض خروج از کشور 1402، استفاده از دستگاه های خود دریافت یا خودپردازهای بدون وجه نقد است که در سال های اخیر در فرودگاه های کشور نصب شده است. پرداخت عوارض از طریق دستگاه خود دریافت فرآیندی مشابه پرداخت الکترونیکی دارد.

پرداخت  هزینه خروج از کشور با آپ

اپلیکیشن آپ، ایوا، بله مسنجر، قبدینو و… اپلیکیشن هایی برای پرداخت عوارض هستند که قابل نصب بر روی دستگاه های اندروید و آی او اس هستند. با نصب این اپلیکیشن ها می توانید به راحتی با گوشی خود هرینه خروج را پرداخت کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه