توسعه بلوک‌ جداکننده

دسته بندي : معرفی بازار
تاريخ : 30 آبان

بلوک نیوجرسی، مانع جرسی، دیوار جرسی یا برآمدگی جرسی عبارت است از مانع بتنی یا پلاستیکی مدولار که برای جداسازی خطوط ترافیکی و یا ایجاد موانع موقتی و یا دائمی استفاده می‌شود. بلوک نیو جرسی که دیوار نیوجرسی نیز نامیده می شود، در دهه ۱۹۵۰ در موسسه فناوری استیونز، نیوجرسی، ایالات متحده، زیر نظر اداره بزرگراه ایالت نیوجرسی توسعه یافت تا به این وسیله خطوط متعدد در یک بزرگراه را تقسیم کنند.

توسعه بلوک‌ جداکننده, پورتال خبری فرهنگی گهر

در ابتدا موانع برای به حداقل رساندن آسیب تصادفات خودرو و یا عبور خودروهای متقاطع که منجر به برخورد احتمالی از رو به رو می شود طراحی شد. موانع جرسی همچنین برای تغییر مسیر ترافیک و محافظت از عابران پیاده به طور وسیع کاربرد دارد.

نام بلوک های نیوجرسی از ایالت نیوجرسی ایالات متحده گرفته شده است که این ایالت برای اولین بار در دهه ۱۹۵۰ به عنوان جداکننده نیوجرسی بین خطوط یک بزرگراه استفاده کرد. با گذشت زمان، انواع مختلفی از بلوک نیجرسی ساخته شداز جمله مدل پلاستیکی نیوجرسی که با آب پر می‌کنند تا بتوان به عنوان موانع موقت استفاده نمود

یک مانع معمولی جرسی ۳۲ اینچ (۸۱ سانتی متر) ارتفاع دارد و از بتن ریخته شده در قالب همراه ب فولاد یا پلاستیک ساخته می‌شود. بسیاری از موانع اصلی ساخته شده در نیوجرسی در دهه ۱۹۵۰ و اوایل دهه ۱۹۶۰ “مدولار” نبودند یا بسیاری از آن‌ها بسیار کوتاهتر از ارتفاعات امروزی ساخته می‌شدند « حدود دو فوت (۶۱ سانتی متر)» اما با گذشت زمان این بلوک‌ها به صورت مدولار و بلندتر ساخته شدند تا از این طریق کاراریی این بلوک‌ها افزایش یابد.

استفاده از بلوک نیوجرسی

یعضی از این بلوک‌ها طرح هایی با دو بریدگی مستطیل شکل در پایین دارند که امکان بلند کردن توسط لودرها را فراهم می کند این طراحی سبب می‌شود تا موانعی به طور کوتاه‌مدت به‌خصوص در مصارف موانع نظامی و امنیتی ایجاد کند.

استفاده از این نوع بتن نیوجرسی پس از حملات بمب‌گذاری‌شده با کامیون در بیروت در سال ۱۹۸۳ منجر به استفاده گسترده‌ در تأسیسات نظامی شد، ارتش ایالات متحده این نوع بتن را  بلوک  قذافی نامید. البته گاهی اوقات از این نوع بتن نیوجرسی برای کنترل ترافیک وسایل نقلیه که به تأسیسات نظامی یا سایر مناطق امن می رسند، مستقر می شوند.

توسعه بلوک‌ جداکننده, پورتال خبری فرهنگی گهر

بلوک نیوجرسی مدرن بتن نیوجرسی که امروزه تولید می‌شود، یک مانع بتنی قابل حمل است که خطوط ترافیک را از هم جدا می‌کند. این موانع طراحی شده به طور خاص کمک می کند تا در مواردی که خودروها با هم برخورد می کنند، آسیب خودرو به حداقل برسد برای مثال بلوک‌ های نیوجرسی، وسایل نقلیه را هنگام برخورد به این بلوک‌ها به سمت رو به رو هدایت می کند تا از اسیب بیشتر به خودرو جلوگیری کند. اما مزیت اصلی این بتن‌های مدرن نیوجرسی نسبت به انواع مشابه بتنی، مدولار بودن و جابجایی آسانتر آن‌ها است.
متداول‌ترین نسخه از مانع جرسی، مانع F شکل است. این طرح دارای همان پایه ۳ اینچی است، اما شیب ۱۰ اینچی بالاتر دارد تا ضربه های متناسب را بهتر جذب کند و از واژگونی جلوگیری کند.نسخه های دیگری از موانع بتنی در دسترس هستند از جمله شیب ثابت، تک شیب و عمودی و غیره.

بلوک‌های نیوجرسی از دهه ۱۹۵۰ در امریکا ساخته و توسعه پیدا کردند و سپس از امریکا به سرتاسر جهان گسترش یافته تا تبدیل به یکی از پر مصرف‌ترین و پر کاربردترین بلوک بتنی در سرتاسر دنیا بدل شوند. برای ساخت بلوک‌های نیوجرسی مناسب، شما به قالب‌های بتنی باکیفیت برای این سازه‌ها نیاز دارید تا از این طریق به بلوک‌های نیوجرسی با استاندارد جهانی دسترسی داشته باشید به همین دلیل با افتخار برای شما با کیفیت‌ ترین و مناسب‌ترین قالب‌های بتنی نیوجرسی را برای شما تولید می‌کند چرا که کیفیت عالی حق شما است. تجهیزات مختلف فلزی ساخت و ساز از قبیل جک سقفی، قالب فلزی بتن، سکوی بتن ریزی، داربست مثلثی، سولجر و انواع و اقسام محصولات دیگر، از فروشگاه عمودگستر قابل تهیه است

نیوجرسی مفصلی بتنی

نیوجرسی بتنی و نیوجرسی مفصلی یکی از محصولات شرکت بوده و به عنوان جداکننده خطوط ترافیکی استفاده می‌شود. نحوه طراحی آن‌ها موجب به حداقل رسیدن آسیب به وسایل نقلیه در هنگام تصادفات شده است. همچنین استحکام و مقاومت آن‌ها موجب عدم ورود وسائل نقلیه به سایر خطوط و بروز تصادفات احتمالی می‌شود.

امروزه ایمنی حمل و ‌نقل در جاده‌ها و معابر یکی از مهم‌ترین مباحث می‌باشد و در فاز بهره‌برداری از راه‌ها و جاده‌ها به این موضوع توجه ویژه‌ای می‌شود. به سبب توانایی بالای نیوجرسی بتنی یا همان حفاظ مفصلی در کنترل خودروهای منحرف شده از مسیر، استفاده از این قطعات پیش ساخته با ابعاد و مشخصات مناسب در جداسازی معابر و جاده‌ها رواج بسیاری یافته است و بخش قابل توجهی از خسارات جانی و مالی تصادفات را کاهش داده است.

توسعه بلوک‌ جداکننده, پورتال خبری فرهنگی گهر

نیوجرسی بتنی در دهه‌ی ۱۹۵۰ میلادی در بزرگراه‌های ایالت نیوجرسی طراحی و استفاده شدند و بر همین اساس نام‌گذاری شدند. طراحی آن‌ها به گونه‌ای است که هنگام برخورد خودروها کم‌ترین آسیب به آن‌ها وارد می‌شود. آن‌ها همچنین مانع عبور ماشین‌ها و ورود به مسیر مخالف می‌شود.

در سال‌های اخیر به دلیل مشکلات گاردریل‌ها در جاده‌ها از قبیل جمع‌شدگی و عدم مقاومت بالا، استفاده از حفاظ مفصلی بتنی رواج یافته و سهم عمده ای در کاهش تصادفات مرگبار داشته است.

نیوجرسی بتنی یکی از محصولات شرکت می‌باشد و این شرکت توانایی تولید انواع نیوجرسی‌ دو طرفه یک طرفه را دارد. استفاده از بتن با مقاومت و دوام بالا یکی از ویژگی‌های قطعات تولید شده این شرکت می‌باشد. استفاده از دانه بندی مناسب در طرح مخلوط این قطعات با نسبت آب به سیمان پایین به همراه استفاده از فوق روان کننده‌های نسل جدید، باعث شده تا بتن این قطعات با مقاومت و دوام بالا در برابر شرایط محیطی و تغییرات آب و هوایی ساخته شود. در ایران این قطعات نیوجرسی بتنی با عنوان بلوک سیمانی هم نامیده می‌شوند.

مصالح نیوجرسی مفصلی

در ساخت نیوجرسی بتنی از مصالح با کیفیت و استاندارد استفاده می‌شود تا محصولات تولید شده دارای مقاومت بالایی باشند. سیمان، سنگدانه، آب و میلگرد از مصالح اصلی تشکیل دهنده این قطعات می‌باشند. نوع و شرایط سیمان و سنگدانه استفاده شده باید طبق استاندارد باشد و میلگردها از مقاومت کششی بالایی برخوردار باشند. همچنین از مواد افزودنی با کیفیت بالا برای دستیابی به سطح صاف و صیقلی استفاده می‌شود.

همچنین مواد افزودنی باعث سهولت در پر کردن قالب‌ها و در نهایت افزایش مقاومت قطعات می‌شود. مفصل‌ها نیز یکی از موارد تعیین‌کننده در استحکام و مقاومت می‌باشند و باید از مقاومت کششی بالایی برخوردار بوده و قدرت تحمل ضربه را داشته باشند.

بتن مورد نیاز برای تولید این قطعات در خط تولید استاندارد بتن آماده تهیه شده و به محل تولید نیوجرسی‌های بتنی متنقل می‌شود. ریخته‌گری در قالب‌هایی که از قبل آماده شده‌اند انجام شده و بعد از گذشت زمان لازم، فرآیند عمل‌آوری با استفاده از بخار شروع می‌شود. در پایان قطعات تولید شده به انبارها و محل دپوی نیوجرسی بتنی منتقل می‌شوند.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي