دستور پخت شیرینی تارت نارگیل

شیرینی تارت نارگیل یکی از شیرینی های پرطرفدار و بسیار خوشمزه است که میتوانید برای پذیرایی از مهمانان عید نوروز آن را تهیه نمایید. در این بخش از گهر دستور پخت شیرینی تارت نارگیل بسیار خوشمزه را برای شما کاربران همیشگی تهیه کرده ایم. با ما همراه یاشید.

دستور پخت شیرینی تارت نارگیل بسیار خوشمزه

دستور پخت شیرینی تارت نارگیل

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت:

روغن جامد قنادی: 100 گرم

پودر شکر : 50 گرم

آرد : 200 گرم

تخم مرغ: 1 عدد

وانیل : 1 چهارم قاشق چایخوری

موادلازم برای داخل تارت نارگیل

سفیده تخم مرغ: 4 تا 5 عدد

پودر نارگیل :2 پیمانه

شکر :1 پیمانه

روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر : نصف قاشق چایخور

آبلیمو : 1 قاشق سوپخوری

وانیل : کمی

طرز تهیه خمیر تارت:

روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی دو دقیقه میزنیم بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم ، هم میزنیم سپس آرد را کم کم اضافه کرده با لیسک مخلوط می کنیم نیم ساعت در یخچال میزاریم استراحت کنه.

درست کردن مواد داخلی تارت نارگیل

همه مواد به جز آبلیمو و بیکینگ پودر را روی شعله ی خیلی کم گاز گذاشته و مرتب هم بزنید تا سفیده نبندد و شکر آب شود داغی مواد رو با انگشت اشاره حس کنید از روی گاز بردارید سرد که شد آبلیمو و بیکینگ پودر را اضافه کنید بهم بزنید تا یکدست شود.

خمیر را بعد از استراحت گلوله می کنیم وبا کف دست باز کنید بعد داخل قالبهای کیک یزدی کوچک بدون چرب کردن پهن میکنیم با دست لبه ها را صاف میکنیم بعد با چنگال از چند جا سوراخ میزنیم تا پف نکند.

اگر خمیر به دستتون بچسبه کمی دستتون رو آردی کنید .

مواد نارگیلی رو با قیف روی تارتها بریزید و داخل فر خوش پخت که یک ربع قبل با حرارت متوسط روشن کرده بودیم تا داغ شه بزارید .

برای پخت اندازه شعله نیم سانت است مدت پخت 35 تا 40 دقیقه است (نیازی به شعله بالا هم ندارد).

بعد از پخت کمی که سرد شد از قالبها خارج و تزئین کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه