از خواص تا طرز تهیه آبغوره خانگی

دسته بندي : معرفی بازار
تاريخ : 2 دی

در این مقاله قصد داریم خواص آبغوره، تاریخچه و طرز تهیه آن را مورد بررسی قرار دهیم بهتر است شما برای اطلاع بیشتر در این خصوص ما را دنبال کنید. غوره میوه کال انگور است که به سبب دارا بودن اسید مزه ای بسیار ترش دارد.

از خواص تا طرز تهیه آبغوره خانگی

از خواص تا طرز تهیه آبغوره خانگی, پورتال خبری فرهنگی گهر

آبغوره در لهجه های مختلف به صورت اوغوره، اوگوره، اوقوره، ئاوقوره و . . . تلفظ می شود. آبغوره به تلفظ عربها حصرم نام دارد. این میوه نارس دارای اسیدهای آلی همچون سوکسینیک اسید، فرمیک اسید، مالیک اسید، اگزالیک اسید، قند و گلوکولیک اسید است. کاربرد آبغوره و غوره در آشپزی ایرانی بسیار زیاد است که می تواند طعم برخی از غذاها را شگفت انگیز کند.

این نوع چاشنی از بهترین سوغاتی های برخی شهرهای مختلف کشور ما است. آبغوره (Verjuice) به دو شکل صنعتی و خانگی تهیه می شود که برای تهیه شربت، سالاد شیرازی، مزه دار کردن برخی از غذاها و خورشت ها و استفاده در سوپ و آش به کار می رود.

برخی از شهرها برای تهیه دلمه، غوره بادمجان، آش آبغوره، خورشت غوره مسما و . . . از غوره استفاده می کنند پس بهتر است جهت استفاده در برخی از این نوع غذاها غوره را نگه داری کنید و در موقع نیاز آن را در غذا به کار ببرید. در ادامه این قسمت از محتوا فواید و خواص آبغوره را مورد بررسی قرار می دهیم پس تا آخر این مقاله همراه ما باشید.

مهمترین خواص آبغوره برای بدن چیست؟

از خواص تا طرز تهیه آبغوره خانگی, پورتال خبری فرهنگی گهر

مهمترین خواص آبغوره عبارتند از: حفظ سلامت دستگاه گوارش بدن، پاکسازی پوست، تقویت معده، کاهش صفرا، تقویت کبد، کاهش کلسترول بد، کمک به هضم بهتر غذا، بهبود پادرد و کمردرد، کاهش وزن، کاهش فشار خون، درمان و تسکین درد سیاتیک، بهبود روماتیسم و . . .

شفاف سازی و پاکسازی پوست:

معمولا افرادی که طبع گرمی دارند دچار جوش های صورت می شوند. با توجه به اینکه آبغوره دارای طبیعتی سرد است بهتر است این گونه افراد مصرف آن را جدی بگیرند. همچنین آبغوره می تواند تعادل PH پوست را حفظ کند و باعث پاکسازی و شفافیت پوست شود.

حفظ سلامت دستگاه گوارش بدن:

هاضم بودن آبغوره یکی مهمترین خواص آن است که باعث می شود غذا به خوبی هضم شود و از یبوست مزمن جلوگیری شود چرا که آبغوره سبب زیاد شدن اسیدیته در معده می شود. مصرف آبغوره علاوه بر اینکه هضم کننده است اشتها آور بوده و اختلالات معده و روده را دفع می کند.

کسانی که از کرم روده رنج می برند می توانند به مدت یک هفته آش آبغوره مصرف کنند، استفاده منظم این نوع آش برای از بین بردن کرم روده و تقویت کردن معده بسیار عالی است. به توصیه طب سنتی قرقره کردن آبغوره ورم گلو را درمان می کند و برای نرمی لثه و ورم مخاط دهان بسیار سودمند است.

کاهش کلسترول بد:

مصرف مرتب آبغوره کلسترول بد خون را پایین می آورد چرا که آبغوره تاثیرات آتروما، آتروژنیک عامل ذخیره لیپید و جمع شدن کلسیم در عروق را خنثی می‌کند. همچنین به گفته پزشکان آبغوره از ضایعات آترواسکلروتیک و فیبرینوژن نیز پیشگیری می کند.

بهبود رماتیسم، کمردرد و سیاتیک:

وجود اسیدهای آلی در آبغوره می تواند رماتیسم، سیاتیک و کمردرد را درمان کند. اسیدهای آلی و مواد معدنی به صورت خیلی زیاد در آبغوره پیدا می‌شود، به همین سبب استفاده آن برای بهبود این مشکلات و دیگر ناراحتی ‌های مفصلی و عضلانی بسیار سودمند است.

کاهش وزن:

افراد بهتر است جهت کم کردن وزن خود علاوه بر ورزش های سخت و فعالیت بدنی از رژیم غذایی که کالری کمی دارند استفاده کنند تا به وزن ایده آل خود برسند. استفاده از انواع سس های پرچرب برای سالاد می تواند سلامتی بدن شما را تا حدودی به خطر بیندازد پس با خیال راحت آبغوره که کالری کمتری دارد را جایگزین سس های پرچرب کنید تا به راحتی وزن کم کنید.

بنابراین با میل کردن آبغوره بعد از وعده های غذایی بهتر می توانید چربی های اضافی را بسوزانید. از خوردن آبغوره ناشتا جدا خودداری کنید چرا که مصرف آن با معده خالی آسیب جدی به دستگاه گوارش وارد می کند و سبب زخم معده در افراد می شود.

طرز تهیه آبغوره

از خواص تا طرز تهیه آبغوره خانگی, پورتال خبری فرهنگی گهر

بعد از بررسی خواص آبغوره بهتر است طرز تهیه آبغوره خانگی را نیز آموزش ببینید پس با ما همراه شوید. اول غوره ها را تمیز کنید، دم آنها را جدا کنید و در ظرف بزرگی به خوبی بشویید و آبکش کنید.

سپس غوره ها را روی پارچه ای نخی پهن کنید تا خوب خشک شوند چرا که اگر خشک نشوند آبی که همراه غوره با آبغوره مخلوط می شود سبب خراب شدن آن می شود. بعد از خشک شدن غوره ها، آنها را در آبمیوه گیری بریزید تا آب آنها گرفته شود.

با این همه خواص مفید آبغوره در خوردن آن زیاده روی نکنید چرا که سرو بیش از حد آن سبب دل پیچه و جمع شدن گاز و نفخ در دستگاه گوارش می شود. بانوان باردار بهتر است در مصرف آبغوره زیاده روی نکنند چون ممکن است سلامت جنین را به خطر بیندازد.

همچنین افرادی که مشکل شش دارند نباید در خوردن آبغوره زیاده روی کنند. امیدوارم با مطالعه این محتوا مصرف منظم آبغوره را جدی بگیرید و از فواید و خواص بی نظیر آن بهره مند شوید.

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي