لیست کامل وسایل جعبه کمک های اولیه

کمک های اولیه وسایل مخصوصی دارد که در همه مکان ها و منازل باید وجود داشته باشد. گهر در این بخش لیست کامل وسایل جعبه کمک های اولیه را شرح می دهد.

لیست کامل وسایل جعبه کمک های اولیه

لیست کامل وسایل جعبه کمک های اولیه

جعبه کمکهای اولیه یکی از وسایل و لوازمی است که باید در منازل، نهادها، ارگان ها و خصوصاً مدارس وجود داشته باشد تا در مواقع لزوم بتوان قبل از رسیدن پرسنل اورژانس یا رساندن مصدوم به مراکز درمانی از آن استفاده کرد. حتی زمانی که شما قصد رفتن به مسافرت یا پیک نیک یا کوهنوردی دارید باید این جعبه را همراه خود ببرید. همچنین وسایل و داروهایی که مورد مصرف بیشتری دارند و ضروری هستد باید در این جعبه نگهداری شوند.

جعبه کمکهای اولیه مناسب یکی از مهمترین وسایلی است که باید در هر سفر همراه شما باشد . این جعبه نه تنها در سفرهای خارج از جاده بلکه در کلیه مواقع اضطراری مانند سیل , زلزله , آتش سوزی , تصادفات و غیره می تواند کار ساز باشد .

اقلامی که در زیر به آنها اشاره شده یک لیست کامل از یک جعبه کمکهای اولیه مناسب است . شما می توانید بر اساس نیاز , بخشی از آن را حذف یا به آن اضافه کنید . این لیست بر اساس تجربه و مراجعه به سایتهای پزشکی تهیه شده و حذف اقلام آن توصیه نمی شود .

  • به همراه داشتن چه چیزهایی ضروری است؟

در این مطلب ابزارهای بهداشتی و البته ضروری که باید در جعبه یا کیف کمک های اولیه خود داشته باشید را به شما یادآور شده ایم. بهتر است همین حالا به فکر آماده سازی آنها برای تجهیز جعبه کمک های اولیه خود باشید.

  • چسب زخم و گاز استریل

با استفاده از گازهای استریل می توانید میزان خونریزی بریدگی ها و خراش ها را کاهش دهید. برای استفاده از چسب هم می توانید ابتدا با گاز استریل اطراف رخم را تمیز کرده، سپس چسب بزنید. سعی کنید اندازه های مختلف گاز استریل را برای زخم ها و بریدگی های کوچک و بزرگ با خود داشته باشید.

  • کرم هیدروکورتیزون

این کرم برای بهبود خارش جای گزش حشرات بسیار موثر است. دو بسته ۱٪ از این کرم را با خود داشته باشید. این کرم خارش و التهاب را به سرعت کاهش می دهد.

  • ضد عفونی کننده دست و دستکش

اگر شما یا دوستتان بیرون از منزل زخمی شوید قاعدتا نمی خواهید با دستان کثیف و آلوده زخم را پانسمان کنید. زمانیکه آب و صابون در دسترس نیست، می توانید با استفاده از ژل های ضد عفونی کننده یا دستمال های مرطوب دست های خود را تمیز کرده و با پوشیدن دستکش ها لاتکس یا غیر لاتکس زخم را پانسمان کنید و بعد از آن مجددا با ژل دستهای خود را ضدعفونی نمایید.

  • مسکن

هیچ جعبه یا کیف کمک های اولیه بدون داروی مسکن و پایین آورنده تب تکمیل نخواهد بود. آسپرین، استامینوفن و ایبوپروفن در بیشتر کشورها از محبوب ترین تسکین دهنده های درد به حساب می آیند. آسپرین به خاطر خطر سندرم ری نباید به افراد کمتر از ۱۸ سال داده شود. در خصوص سندرم ری بیشتر بخوانید.

  • دستمال مرطوب یا راه حلی برای تمیز کردن زخم

قبل از بانداژ زخم لازم است اطراف زخم را تمیز کنید. زمانیکه آب تمیز در دسترس نیست می توانید از دستمال های مرطوب و یا اسپری های ضد عفونی کننده برای این کار استفاده کنید. آب مقطر یا آب شور مانند محلول لنز شور می تواند گزینه مناسبی برای شستشوی آسیب های چشمی و یا دیگر زخم ها باشد. این محلول ها در بطری های کوچکی هستند که به راحتی قابل حمل می باشند.

  • کرم آنتی بیوتیک

کرم آنتی بیوتیک چندین کاربرد دارد. این کرم می تواند از زخم های کوچک در برابر عفونت حفاظت کند. همچنین می تواند اطراف زخم را مرطوب نگه دارد که این کار به سریع خوب شدن آن کمک می کند. و همینطور از چسبیدن پانسمان به محل زخم جلوگیری می کند.

  • موچین

موچین یک ابزار اساسی برای هر جعبه یا کیف کمک های اولیه است. امن ترین و بهترین راه برای در آوردن یک تراشه یا جسمی ریز از زیر پوست، استفاده از یک موچین است که باید قبل و بعد از استفاده به خوبی ضد عفونی شود.

  • داروهای ضد حساسیت

برای مقابله با حساسیت های خفیف می توانید از آنتی هیستامین استفاده کنید. افرادی با حساسیت های شدید باید اپی نفرین قابل تزریق را با خود داشته باشند. این دارو جان افراد با حساسیت های آنافیلاکسی را نجات می دهد. آنافیلاکسی یک حساسیت شدید و مرگبار به نیش حشرات و یا مواد غذایی است.

اولین کار برای تهیه کیف کمک های اولیه قابل حمل، این است که وسایل آن را در محلی تمیز و خشک نگه دارید. احتیاج نیست حتما جعبه پزشکی استانداردی را خریداری کنید، یک کیف آرایش ضد آب یا جعبه ابزار تمیز هم می تواند کافی باشد.

  • آشنایی با کیف کمک‌های اولیه در ارتش فرانسه:

– محلول بتادین و سرم فیزیولوژی

– الکل سفید(ضد عفونی کننده)

– محلول آمونیاک (محرک تنفسی)

– محلول(ضد عفونی کننده)

– ژل سوختگی

– آمپول آدرنالین

– کیت مارگزیدگی

– انتی شوک

– پودر ORS

  • داروها

– آسپرین

– استامینوفن

– قرص بروفن

– قرصهای ضد اسهال

– قرصهای ضد سرما خوردگی

– آنتی هیستامین

– قرصهای ضد تهوع

– دیازپام رکتال

– داروهای ملین (روغن بادام)

– قرص هیوسین

– قرص متوکلوپرامید یا پلازیل

– پماد سوختگی

– پماد گزیدگی حشرات

– آدرنالین

  • وسایل

– پنبه استریل

– گاز یا تنزیب استریل در ابعاد مختلف

– باند یا نوار در اندازه‌های مختلف

– پماد جنتامایسین و پماد تتراسیکلین

– ژل شوینده

– درجه تب (ترمومتر)

– قیچی جراحی

– قیچی بانداژ

– پنست، انبرک یا موچین

– سرنگ آماده برای تزریق ضروری در اندازه‌های ۲و ۵ و ۱۰ سانتیمتر مکعبی

– تخته شکسته‌بندی کوچک و بزرگ (آتل)

– باند سه گوش و باند نواری

– کیف یخ یا کمپرس سرد آنی

– کیسه آب گرم (مبارزه با سرما یا درد)

– چسب زخم

– لوکوپلاست یا نوار چسب که برای بستن و ثابت نگه داشتن پانسمان بکار می‌رود.

– پودر تالک (برای دستکش، ماساژ، نوزاد)

– پماد ایکتیول (برای باز کردن دمل و کورک)

– گیلاس مدرج

– گیلاس چشم‌شویی

– برس

– آئینه کوچک

– صابون و حوله و کبریت

– دستکش استرلیزه

– قرصهای تصفیه آب

– باند زخم

– زانو بند

– سوت

– نخ و سوزن بخیه

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه