طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی

غذاهای شمالی با اینکه تند هستند فوق العاده خوشمزه و متنوع هم هستند ، مرغ ترش یک غذای خاص مازنی و شمالی هست که فوق العاده خوشمزه هست

 

طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی

مرغ ترش مازندران

مرغ کامل 1 عدد  .  پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد  .  سیر 3 یا 4 حبه

سبزی خرد شده شامل تره، گشنیز، جعفری، شنبلیله و نعناع  1 کیلو

آبلیمو 1/3 لیوان  .  مغز گردو آسیاب شده 1/2 لیوان  .   نمک و زردچوبه

طرز تهیه: مرغ را به چند تکه تقسیم کنید. 4 قاشق روغن کف تابه بریزید و پیاز را درون آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس تکه های مرغ را با پیاز تفت دهید و کمی سرخ کنید.

در تابه دیگر سبزی های خرد شده را بریزید و با گردو آسیاب شده خوب تفت بدهید اما حواستان باشد که سبزیها سیاه نشوند. سپس آنها را به مرغ سرخ شده اضافه کنید و به قدری که آب روی مرغها را بگیرد آب جوش اضافه کنید و نمک و فلفل و سیرها را بریزید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

پس از 15 دقیقه آبلیمو را اضافه کنید. و اجازه دهید تا 10 دقیقه دیگر خورش بجوشد. می توانید این خورش را با برنج سرو کنید.

 

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه