دستور پخت سوپ بلال

دستور پخت سوپ بلال

دستور پخت سوپ بلال
دستور پخت سوپ بلال

مواد لازم برای تهیه سوپ بلال :

بلال دانه شده نیم کیلو

جعفری چند برگ

کرفس چند برگ

پیاز ریز شده یک عدد

آرد دو قاشق سوپخوری

آب و شیر نیم لیتر

خامه دو قاشق سوپخوری

نمک دو قاشق مرباخوری

فلفل سیاه یک قاشق چایخوری

طرز تهیه سوپ بلال :

آسمونی : بلال، کرفس، جعفری و پیاز را با آب، نمک و فلفل مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت می‌پزیم.

سپس آن را از صافی رد می‌کنیم. آرد را با شیر مخلوط می‌کنیم و به آن اضافه می‌کنیم، سپس خامه را در داخل آن می‌ریزیم و همه آنها را روی حرارت می‌گذاریم تا جوش بیاید.

سپس آن را در سوپخوری ریخته و چند برگ جعفری روی آن می‌ریزیم.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه