دستور پخت ذرت مکزیکی خانگی

دستور پخت ذرت مکزیکی خانگی

دستور پخت ذرت مکزیکی خانگی
دستور پخت ذرت مکزیکی خانگی

ذرت مکزیکی از جمله تنقلاتی است که مورد علاقه کودکان و جوانان است . می توان با کمی حوصله این خوراکی خوش خوراک را در منزل برای اعضای خانواده درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

کنسرو ذرت: یک عدد

قارچ : 100 گرم

کره: 100 گرم

آویشن: دو قاشق چایخوری

پنیر پیتزا: 100 گرم

کالباس: 100 گرم

سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری

آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا قارچ ها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. در صورت تمایل می توانید قارچ ها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پخته شوند.کالباس را خرد کنید و به همراه ذرت به قارچ اضافه کنید .در صورت تمایل می توانید با تهیه بلال و پختن آن ، خودتان در منزل ذرت را تهیه کنید.برای این منظور بسته به نوع بلال آن را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت داخل آب جوش بپزید و سپس دانه کنید. بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود. حرارت را کم کنید و سس مایونز را به همراه کره و نمک و فلفل و آویشن به ذرت بیفزایید و خوب مخلوط کنید. در نهایت پنیر پیتزا به با ذرت مکزیکی مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه درب ظرف را ببندید. سپس شعله را خاموش کنید و آبلیمو را اضافه کنید.ذرت مکزیکی را در ظرف های مناسب بریزید و با کمی کالباس خرد شده تزئین کنید.در صورت تمایل می توانید از کمی سس خردل هم استفاده کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه