دستور پخت بزقرمه

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور پخت بزقرمه

دستور پخت بزقرمه

طرز تهیه بزقرمه

مواد لازم برای بزقرمه :

 پياز درشت يک عدد
 گوشت فيله500 گرم
 نخوددو سوم پيمانه
 آبيک و هفت دهم ليتر
زردچوبه، نمک، فلفل سياهبه ميزان لازم
سيرچهار تا پنج حبه بزرگ
كشک خشکصد گرم
نعنا داغ و پياز داغبه ميزان لازم
زعفران دم كردهبه ميزان لازم

طرز تهیه بزقرمه :

كشك را در نصف پيمانه آبجوش خيس مى كنيم.

نخود را از قبل خيس مى كنيم، آب آن را عوض كرده، سپس نخود را جوشانده و آبكش مى كنيم تا نفخ آن گرفته شود.

پياز را نگينى خرد كرده و در كمى روغن زيتون تفت مى دهيم، سير  را نيز اضافه مى كنيم، سپس گوشت را نيز تفت مى دهيم تا رنگ آن كاملاً تغيير كند.

زردچوبه و فلفل سياه مى زنيم، نخود و آب را اضافه كرده، وقتى غذا جوشيد شعله را كم مى كنيم و زمان مى دهيم تا گوشت و نخود كاملاً بپزند، سپس نمک مى زنيم.

زعفران را اضافه كرده، وقتى آب غذا کم شد، با گوشت كوب مواد را مى كوبيم و كشك را اضافه مى كنيم.

مى گذاريم تا چند قل بزند و جا بيافتد، در آخر روى غذا را با نعناداغ، كشك و سيرداغ تزئين كرده و سرو مى كنيم.

* اين غذا در كرمان عموماً به عنوان پيش غذا يا غذاى اصلى همراه با نان خانگى و سبزى خوردن سرو مى شود و گاهاً به عنوان خورشت همراه برنج. در رسپى اصلى از گوشت فيله استفاده شده يا با گوشت دنده جايگزين مى شود.

* در بين خانواده هاى كرمانى بسته به ذائقه با كمى تغيير در مواد، مانند استفاده از گردو، لپه و سيب زمينى پخت مى شود، اما مواد پايه و روش پخت يكسان است.

* دستور من با سیر تازه درست کردم و اینکه غلظتش بعد از کوبیدن مثل ماست غلیظ شود.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه