خودکشی الناز شاکردوست / عکس

به گزارش گهر به نقل از بانی فیلم الناز شاکردوست بازیگر زن جوان سینمای ایران که این روزها مشغول بازی در تازه ترین فیلم خسرو معصومی با عنوان «تابو/پدر وحشی» است در یکی از سکانسهای این فیلم خودکشی را تجربه می کند. خودکشی الناز شاکردوست 
جالب اینجاست که به علت عدم هماهنگیهای لازم برای فیلمبرداری این سکانس شاکردوست تا سرحد مرگ هم پیش می رود و به عبارت بهتر تصویرسازی خودکشی در برابر دوربین او را با تجربه مرگی واقعی روبرو می کند.
.
 
خودکشی الناز شاکردوست / عکس
در «تابو» شاکردوست در نقش دختری به نام «بهار» ایفای نقش می کند که به واسطه فضای پدرسالارانه حاکم بر زندگیش تصمیم به خودکشی می گیرد و برای همین چون شنا بلد نیست رفتن به دریا را بهترین راه خودکشی می کند.آن طور که امیر گرجی مجری طرح این کار به گفته است:«به این دلیل که بهار در فیلمنامه قصد خودکشی دارد و شنا هم بلد نیست شاکردوست مجبور بود که تا میانه های دریا را در حالیکه شنا نمی کند پیش برود اما موجی بلند باعث شد ایشان زیر آب برود.
.
برای مدتی نتوانستیم شاکردوست را پیدا کنیم و واقعا فاصله ای با غرق شدن نداشت اما در نهایت ایشان توسط یک نگهبان و همسرش که در یک کشتی اقامت داشتند نجات پید کرد.شاکردوست پیش از این در «باد در علفزار می پیچد» نیز تجربه همکاری با خسرو معصومی را داشت و جالب اینکه در آنجا هم در نقش دختری بازی می کرد که فقر مجبورش می کرد به ازدواج یا یک معلول ذهنی تن دردهد.نقش مقابل شاکردوست در «تابو» را هادی دیباجی بازی می کند یعنی همان بازیگر موبور فیلمهای «سیب و سلما» و «گلوگاه». تاکنون نیمی از فیلمبرداری این کار در منطقه کوهستانی کدیر واقع در نور مازندران انجام شده است.
.
منابع:بانی فیلم,شبکه ایران

<

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. samaneh joooon says:

    من ک خیلی ازش خوشم میاد.الناز اخرشیییییییییییییییی

  2. Arash mp says:

    خانم نازنين شما يكم فكر كنيد ميفهميد اون نقش لات ها رو بازى ميكنه …..! خودش لات نيست ….فكر كن…. .!!

  3. سپیده says:

    متاسفانه فقط تبدیل شده به یک بازیگر تبلیغاتی برای فیلما…..

  4. حنانه says:

    من از همه خوشگلترم

    1. داریوش says:

      چه اعتمادبه نفسی

      1. Gluten says:

        من ازش خوشم میاد.
        همچین نوشتین خودکشی کرد انگار واقعی.. اه
        مسخره… بابا تو فیلم خودکشی کرده اه
        بی سوادینا؟ اییییییییییییش

      2. ناشناس says:

        واقعا چه اعتماد به نفس کاذبی نه حقیقی بعضی ها چقدر از خودشون تعریف می کنن

      3. کتایون says:

        ایول خیلی باحالی

    2. محسن says:

      منم باهاتون موافقم حنانه خانوم

    3. مختی says:

      یکی تو خوشگلی یکی جوجه اردک زشت

    4. محسن says:

      اره حنانه جون خودت از همشون خوشکلتری

    5. مصطفی says:

      من که ندیدمت ازکجامعلوم ؟

      1. سارا says:

        مصطفی جون اینو خوب اومدی ماکه ندیدیم مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. ستایش says:

    خب چراالکی جو میدین قلب آدم وای می ایسته