کیک پنیری با آلبالو

 

کیک پنیری با آلبالو

  مواد لازم:

بیسکویت شکلاتی ساده، 125گرم
کره (ذوب شده)، 2/1 پیمانه (80 میلی لیتر)
پنیر خامه‌ای،  500گرم
شکر (دانه ریز)، 2/1 پیمانه (75گرم)
تخم مرغ، 2 عدد (110 تا 120گرم)
شکلات تلخ (ذوب شده)، 200گرم
کاکائو با طعم گیلاس (درشت خردشده)، 2 عدد (85گرم)
کنسرو آلبالو (بدون آب)، 1 قوطی (450گرم)

روش تهيه:

1. فر را روی حرارت داده  شده تنظیم کنید. کف و دیواره قالب کمربندی را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس به وسیله قلم مو با روغن مایع روی آن را چرب کنید.
2.بیسکویت ها را در مخلوط کن ریخته، تا پودر شود. سپس آن را با کره مخلوط کنید تا به هم بچسبد و یکدست شود. پس از آن با استفاده از دست، مخلوط آماده  شده را در کف و دیواره های قالب به طور یکنواخت به قطر نیم سانتی متری پهن کرده و به صورت دربسته در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
3.پنیر خامه ای و شکر را در ظرفی بریزید و با همزن برقی  بزنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده، به زدن ادامه دهید تا کاملاً صاف و یکدست شود.
4. شکلات، کاکائو و آلبالو را به مایه بالا افزوده، با قاشق پلاستیکی (لیسک) هم  بزنید.
5.قالب را از یخچال درآورده، مایه آماده شده را داخل آن بریزید و در طبقه وسط فر گرم  شده قرار دهید تا پخته و آماده شود.
6.سپس از فر درآورده، پس از کمی خنک شدن، روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس به دلخواه برش دهید.

آماده سازی

استراحت خمیر بیسکویت در یخچال 30دقیقه
ابعاد قالب کمربندی 24سانتی متری
درجه حرارت فر ه 175سانتی گراد ( 350 درجه فارنهایت)
زمان پخت در فر 40 تا 45 دقیقه

 

منبع : ساناز و سانیا

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه