کاشت ناخن با ژل چیست و چگونه انجام می شود؟

امروزه اکثر خانم ها و دختر خانم ها برای زیبایی ناخن های خود ، به کاشت ناخن روی آورده اند. یکی از روش های کاشت ناخن، کاشت ناخن با ژل می باشد. برای آشنایی با روش های کاشت ناخن با ژل این بخش گهر را بخوانید. در ادامه مطالبی در مورد مزایای کاشت ناخن با ژل و معایب کاشت ناخن با ژل می خوانید.

کاشت ناخن با ژل چیست و چگونه انجام می شود؟

کاشت ناخن با ژل چیست و چگونه انجام می شود؟, پورتال خبری فرهنگی گهر

کاشت ناخن با ژل چیست

روش اول کاشت ناخن با ژل

مواد مورد استفاده در کاشت ناخن با ژل

۱– پریمیوم ژل

۲– تاپ شاین ژل

۳– برآشان ژل

۴– پرایمر

۵– ضدقارچ

۶– کلینر

۷– چسب ناخن

مراحل انجام قدم به قدم کاشت ناخن با ژل

برای شروع ابتدا ناخن ها را ضد قارچ زده و سپس مراحل تیپ گذاری را با استفاده از چسب ناخن انجام می دهیم، بعد از آن قد تیپ ها را با وسیله ای به نام کاتر به اندازه ای که دلخواه مشتری است کوتاه می کنیم و در مرحله بعد با استفاده از دستگاه سوهان برقی خط تیپ ها را کاملا محو می کنیم.

در مرحله بعدی ناخن را با استفاده از پرایمر روغن زده و در حالتی که پرایمر خیس میباشد ژل شماره یک یعنی پریمیوم ژل را به حالت لاک زدن با فاصله از ریشه روی ناخن زده و به مدت دو دقیقه داخل دستگاه UV می گذاریم و بعد از در آوردن دستها بلافاصله کلینر می زنیم، حالا دوباره ژل شماره یک که همان پریمیوم ژل می باشد را برای حجم دادن به ناخن و رفع شکنندگی دوباره تکرار می کنیم به حالت پر کردن گودی ها، سپس انگشتان را دوباره داخل دستگاه UV گذاشته  و سپس کلینر می زنیم، سپس تمام مراحل سوهان کشی را در این قسمت انجام می دهیم و بافر می کشیم.

در مرحله بعدی ژل شماره دو یعنی تاپ شاین ژل را با فاصله از ریشه به حالت لاک زدن روی ناخن کشیده، دست را داخل دستگاه UV می گذاریم و بعد از دو دقیقه از دستگاه بیرون می آوریم و کلینر می زنیم، سپس در آخرین مرحله ژل شماره سه به نام برآشان ژل را از ریشه ناخن ها به حالت لاک زدن روی ناخن کشیده و داخل دستگاه UV به مدت دو دقیقه می گذاریم و در اینجا کار شما تمام است، حال کلینر می زنیم.

روش دوم کاشت ناخن با ژل

  • آموزش کاشت ناخن با ژل

ناخن به عنوان قسمتی بی روح – فاقد عصب و حس – از بدن ما ، یکی از قسمت های مهم دست و پا می باشند که کمک شایانی در نگه داشتن و گرفتن اجسام دارند . از مهمترین ویژگی های دیگر آن نیز می توان به نمایش اوضاع عمومی بدن ( خشکی و ورقه ورقه شدن آن در صورت کمبود ویتامین آ ، رشد کند آن در پی کمبود  فولیک اسید و ویتامین بی ، افتادن ناخن در اثر کمبود ویتامین سی ،  ایجاد راه راه های سفید در اثر کمبود پروتئین و …) اشاره کرد . ناخن ها در همین اثنا ، کاربرد های زینتی نیز دارند که کاشت ناخن ( زیبایی مضاعف یا پوشش اختلالات ناخن ) از جمله مهمترین آن هاست . کاشت ناخن روش های متعددی دارد که یکی از آن ها کاشت ناخن ژله ای می باشد .

قدم اول در آموزش کاشت ناخن با ژل ، تهیه مواد اولیه و وسایل لازم برای انجام این عمل می باشد که عبارت اند از پل بیس ، پل اصلی به رنگ دلخواه ، قلم ، قالب ، پرایمر مخصوص ژل ، شاین ژل ، راشان ژل ، ضد قارچ ، سوهان ابری و اکلیل (به دلخواه ) .

درآموزش کاشت ناخن با ژل و اعمال این روش روی ناخن ، ابتدا ناخن ها را  به وسیله سوهان میتراشیم و نازک می کنیم  تا به حجمی برسند که بتوانند پذیرای لایه های مضاعف باشند (در غیر این صورت ناخن مصنوعی دارای برآمدگی غیر طبیعی روی دست می شود ) ، پس از لاک زدن مواد ضد قارچ ، با استفاده از چسب ناخن ، تیپ گذاری را انجام می دهیم ، در قدم بعدی آموزش کاشت ناخن با ژل ،  تیپ هر انگشت به وسیله کاتر ( نوعی پانچ مخصوص ) به اندازه مورد نظر مشتری کوتاه شده و مجددا سوهان کشی می شود .

در مرحله بعدی به ناخن پرایمر روغن زده و بلافاصله ژل شماره یک ( پریمیوم ژل ) را به کمک قلم روی ناخن زده و به مدت دو در دستگاه خشک کن یو وی (درایر) می گذاریم و  بعد از خروج دست ها به آن پاک کننده (کلینر) می زنیم ، برای ازدیاد حجم و از بین رفتن ترک های احتمالی همین عمل را مجددا انجام داده و در پایان هر مرحله سوهان کشی می کنیم .

در مراحل بعدی همین اعمال را عینا با ژل های شماره دو (شاین ژل ) و شماره سه (براشان ژل)  انجام می دهیم .لازم به ذکر است که جز لاینفک هر قدم استفاده از اشعه یو وی خشک کن ، سوهان کشی و عدم تماس ژل با ریشه ناخن می باشد .

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي