گراتن سیب زمینی غذایی خوشمزه و مناسب افراد گیاه خوار یا هر نوع ذائقه ای می باشد ، که به سادگی و با کمترین مواد اولیه تهیه میشود و به دلیل نداشتن هرگونه گوشت، خوراک گیاهی محسوب میشود و برای گیاهخوران یا افرادی که گوشت دوست ندارند انتخاب خوبی است.
مواد لازم
سیب زمینی متوسط 4 عدد
پیاز 1 عدد
سس بشامل 2 لیوان ، طرز تهیه در ادامه مطلب
پنیر پیتزا 1 لیوان
پودر پنیر پارمزان 1/2 لیوان
نمک، فلفل سیاه و روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه
1- پیاز و سیب زمینی را حلقه حلقه خرد کنید.
2- سس بشامل را تهیه کنید.
3- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
4- کف و دیوارههای یک ظرف پیرکس را چرب کنید و یک لایه سیب زمینی و پیاز داخل آن بچینید و روی آن سس بشامل بریزید. سپس به همین ترتیب لایه لایه سیب زمینی و سس بشامل بچینید.
5- روی گراتن را با پنیر پیتزا و پودر پنیر پارمزان بپوشانید. سپس برای 35 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا گراتن آماده شود.
6- گراتن آماده شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود، سپس سرو و نوش جان کنید.
در ادامه روش تهیه سس بشامل را برای شما عزیزان منتشر کرده ایم
سس بشامل، یکی از سسهای معروفی است که با آن خوراکها و غذاهای متفاوتی درست میکنند. شما میتوانید روش تهیه این سس را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم
کره 100 گرم
شیر 2 پیمانه
آرد سفید 5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- آرد و شیر سرد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. کره را در یک تابه روی حرارت ذوب کنید و آرد و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا غلیظ شود. باید حواستان باشد این سس باید خوب هم بخورد تا گلوله گلوله نشود.