طرز تهیه گراتن سیب زمینی

امتیاز دهید

گراتن سیب زمینی غذایی خوشمزه و مناسب افراد گیاه خوار یا هر نوع ذائقه ای می باشد ، که به سادگی و با کم‌ترین مواد اولیه تهیه می‌شود و به دلیل نداشتن هرگونه گوشت، خوراک گیاهی محسوب می‌شود و برای گیاه‌خوران یا افرادی که گوشت دوست ندارند انتخاب خوبی است.

طرز تهیه گراتن سیب زمینی

مواد لازم

سیب زمینی متوسط 4 عدد

پیاز 1 عدد

سس بشامل 2 لیوان ، طرز تهیه در ادامه مطلب

پنیر پیتزا 1 لیوان

پودر پنیر پارمزان 1/2 لیوان

نمک، فلفل سیاه و روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه

1- پیاز و سیب زمینی را حلقه حلقه خرد کنید.

2- سس بشامل را تهیه کنید.

3- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

4- کف و دیواره‌های یک ظرف پیرکس را چرب کنید و یک لایه سیب زمینی و پیاز داخل آن بچینید و روی آن سس بشامل بریزید. سپس به همین ترتیب لایه لایه سیب زمینی و سس بشامل بچینید.

5- روی گراتن را با پنیر پیتزا و پودر پنیر پارمزان بپوشانید. سپس برای 35 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا گراتن آماده شود.

6- گراتن آماده شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود، سپس سرو و نوش جان کنید.

در ادامه روش تهیه سس بشامل را برای شما عزیزان منتشر کرده ایم

سس بشامل، یکی از سس‌های معروفی است که با آن خوراک‌ها و غذاهای متفاوتی درست می‌کنند. شما می‌توانید روش تهیه این سس را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم

کره 100 گرم

شیر 2 پیمانه

آرد سفید 5 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- آرد و شیر سرد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. کره را در یک تابه روی حرارت ذوب کنید و آرد و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا غلیظ شود. باید حواستان باشد این سس باید خوب هم بخورد تا گلوله گلوله نشود.

 

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه