طرز تهیه کبه به سبک کرمانشاهی ها
کوبه یکی از غذاهای خوشمزه ایرانیان است. در این مطلب طرز تهیه کبه به سبک کرمانشاهی ها را آموزش می دهیم.
مواد اولیه :
- برنج ۲ لیوان
- سیب زمینی ۱ عدد کرچک
- زرده تخم مرغ ۱عدد
- گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
- گردو و زرشک ۳قاشق غذا خوری
- کشمش و زرشک (به دلخواه) ب میزان دلخواه
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۱-۲ حبه
- رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
- ادویه کاری ۲ ق غ
طرز تهیه :
۱- ابتدا گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر له شده ، نمک و فلفل را خوب تفت می دهیم.
۲- بعد زرشک و گردو و کشمش خورد شده را به آن اضافه می کنیم.
۳- در آخر هم رب گوجه و ادویه را اضافه می کنیم. و می گذاریم آب آن تمام شود وبه روغن بیفتد.
۴- برنج را با نمک بدون روغن کته میکنیم.
۵- کمی آب آن را اضافه می ریزیم تا برنج خوب له شود.
۶- بعد برنج را با گوش کوب خوب نرم می کنیم ومی گذاریم سرد شود.
۷- سیب زمینی را می پزیم و له می کنیم.
۸- برنج وسیب زمینی وتخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم و بعد ورز می دهیم .
۹- خمیر چسبنده ای به دست می یاد ونباید خیلی هم سفت بشه.
۱۰- اگه خیلی شل بود می توانیم یکی دو قاشق آرد به آن اضافه کنیم.
۱۱- ولی اصلأ آرد رو زیاد نریزید چون طعم برنج از بین میره.
۱۲- وقتی کوبه ها را آماده کردیم خودش به میزان زیادی سفت می شه .
۱۳- یک ظرف آب کنار دستمون می گذاریم وکف دستمون را خیس می کنیم و به اندازه یک نارنگی از خمیر بر می داریم و کف دست باز می کنیم و کمی از مواد گوشت را وسط آن می گذاریم و میبندیم.
۱۴- بعد در ظرفی گود روغن میریزیم و کوبه ها را در روغن داغ سرخ میکنیم.
۱۵- نکته مهم اینکه آنها را تک تک سرخ می کنیم تا کوبه ها از هم باز نشوند و موقع سرخ کردن دست به کوبه ها نمیزنیم تا کاملا خودشون رو بگیرن بعد در صافی می گزاریم تا روغن اضافه آن خارج شود.
۱۶- بدون سیب زمینی و تخم مرغ هم میشود درست کرد میتونید به سلیقه خودتون مواد داخلشو عوض کنید.