مطالب پيشنهادي

طرز تهیه فاج کره و گردو

تاريخ : ۱۷ مهر
بازديد : 114

به شیرینی هایی که ساختارشان از شکلات و کره یا روغن استفاده می شود، فاج می گویند ، فاج کره و گردو شیرینی ساده و خوشمزه ای است که میتوانید در عصرهای پاییز به همراه چای میل کنید. در این بخش از گهر طرز تهیه فاج کره و گردو را برای شما کاربران عزیز تهیه کرده ایم. با ما همراه باشید.

طرزتهیه فاج کره و گردو

122 طرز تهیه فاج کره و گردو

مواد لازم

برای گردوی کره ای:

کره  یک و نیم قاشق غذاخوری
گردوی دو نیم شده یک و نیم پیمانه

فاج کره ای شکلات سفید و گردو:

936378 Gahar ir طرز تهیه فاج کره و گردو

کره ذوب شده ٣قاشق غذاخوری(کره رو حرارت بدین تا زمانی که رنگش قهوه ای روشن بشه)
شیر عسل  ۴٠٠گرم
شکلات سفید کاملا خرد شده  ۵۶٠گرم
وانیل مقدار لازم
نمک  یک هشتم قاشق مربا خوری
دارچین یک و نیم قاشق مرباخوری

گردو کره ای:

کره رو توی یه قابلمه بزرگ روی شعله متوسط ذوب کنین.گردوها رو اضافه کنین و برای ۴ تا ۵ دقیقه یا تا زمانی که گردوها تست بشن هم بزنین.گردوها رو با کفگیر از قابلمه به یه بشقاب تمیز منتقل کنین و کنار بذارین.

طرز تهیه فاج:

برای درست کردن این شیرینی فاج کره وگردو ابتدا کف یک ظرف ٢٠ سانت در ٢٠ سانت رو با کاغذ روغنی بپوشونین طوری که لبه های کاغذ از دیواره ظرفتون بالاتر باشه.

بخوانید :   خلاقیت ها و ایده های جدید برای دکوراسیون خانه

کاغذ روغنی رو چرب کنین و ظرف رو کنار بذارین.

کره رو توی یه ظرف کوچیک روی حرارت متوسط ذوب کنین.وقتی کره ذوب شد حرارت رو کم کنین و احازه بدین کره باز هم روی حرارت بمونه تا قهوه ای بشه،حدود ۵دقیقه زمان میبره این مرحله کره رو از روی حرارت بردارین و توی یه کاسه کوچیک بریزین و کنار بذارین.

شکلات سفید و شیر عسل و کره رو توی یه کاسه بریزین و روی بخار کتری به روش بنماری قرار بدین.دقت کنین که کف کاسه اصلا با آب تماس نداشته باشه و فقط با بخار آب در تماس باشه.تا زمانی که شکلات ها به طور کامل ذوب بشن روی بخار کتری بهشون حرارت بدین. اگر می خواهید رنگ آن قهوه ای شود از شکلات سیاه استفاده کنید

با یه لیسک مخلوط رو خوب هم بزنین. حالا از روی حرارت بر دارین و وانیل و نمک و پودر دارچین رو هم اضافه کنین و باز هم بزنین.

گردوهای کره ای رو هم به آرومی توی مخلوط فولد کنین.

مایه رو توی ظرفی که کاغذ روغنی انداخته بودین بریزین و روش رو صاف کنین.

اگر مایل باشین میتونین روش نمک دریا هم بپاشین.

ظرف رو برای حداقل ٢ساعت توی یخچال قرار بدین.

بخوانید :   معرفی انواع اجاق سفری برای مسافرت

بعد از این که فاج آماده شد، با یه چاقو که با کره چربش کردین، شیرینی فاج رو از دور تا دور ظرف جدا کنین. با کمک لبه های کاغذ روغنی فاج رو بلند کنین و روی یه تخته بزارین.

کاغذ روغنی رو جدا کنین و فاج رو به اسلایس های کوجیک برش بزنین.

شیرینی فاج کره و گردو به مدت یک ماه توی یخچال و به مدت ٢ماه توی فریزر میتونین نگهداری کنین.

650086 Gahar ir طرز تهیه فاج کره و گردو

برش صحیح شیرینی فاج

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي