طرز تهیه فاج کره و گردو

به شیرینی هایی که ساختارشان از شکلات و کره یا روغن استفاده می شود، فاج می گویند ، فاج کره و گردو شیرینی ساده و خوشمزه ای است که میتوانید در عصرهای پاییز به همراه چای میل کنید. در این بخش از گهر طرز تهیه فاج کره و گردو را برای شما کاربران عزیز تهیه کرده ایم. با ما همراه باشید.

طرزتهیه فاج کره و گردو

طرز تهیه فاج کره و گردو

مواد لازم

برای گردوی كره ای:

كره  يك و نيم قاشق غذاخوری
گردوی دو نيم شده يك و نيم پيمانه

فاج كره ای شكلات سفيد و گردو:

طرز تهیه فاج کره و گردو

كره ذوب شده ٣قاشق غذاخوری(كره رو حرارت بدين تا زمانی كه رنگش قهوه ای روشن بشه)
شير عسل  ٤٠٠گرم
شكلات سفيد كاملا خرد شده  ٥٦٠گرم
وانيل مقدار لازم
نمك  يك هشتم قاشق مربا خوري
دارچين يك و نيم قاشق مرباخوري

گردو كره ای:

كره رو توی يه قابلمه بزرگ روی شعله متوسط ذوب كنين.گردوها رو اضافه كنين و براي ٤ تا ٥ دقيقه يا تا زمانی كه گردوها تست بشن هم بزنين.گردوها رو با كفگير از قابلمه به يه بشقاب تميز منتقل كنين و كنار بذارين.

طرز تهیه فاج:

برای درست کردن این شیرینی فاج کره وگردو ابتدا كف يك ظرف ٢٠ سانت در ٢٠ سانت رو با كاغذ روغنی بپوشونين طوری كه لبه های كاغذ از ديواره ظرفتون بالاتر باشه.

كاغذ روغنی رو چرب كنين و ظرف رو كنار بذارين.

كره رو توی يه ظرف كوچيك روی حرارت متوسط ذوب كنين.وقتی كره ذوب شد حرارت رو كم كنين و احازه بدين كره باز هم روی حرارت بمونه تا قهوه ای بشه،حدود ٥دقيقه زمان ميبره اين مرحله كره رو از روی حرارت بردارين و توی يه كاسه كوچيك بريزين و كنار بذارين.

شكلات سفيد و شير عسل و كره رو توی يه كاسه بريزين و روی بخار كتری به روش بنماری قرار بدين.دقت كنين كه كف كاسه اصلا با آب تماس نداشته باشه و فقط با بخار آب در تماس باشه.تا زمانی كه شكلات ها به طور كامل ذوب بشن روی بخار كتری بهشون حرارت بدين. اگر می خواهید رنگ آن قهوه ای شود از شکلات سیاه استفاده کنید

با يه ليسك مخلوط رو خوب هم بزنين. حالا از روی حرارت بر دارين و وانيل و نمك و پودر دارچين رو هم اضافه كنين و باز هم بزنين.

گردوهای كره ای رو هم به آرومی توی مخلوط فولد كنين.

مايه رو توی ظرفی كه كاغذ روغنی انداخته بودين بريزين و روش رو صاف كنين.

اگر مايل باشين ميتونين روش نمك دريا هم بپاشين.

ظرف رو برای حداقل ٢ساعت توی يخچال قرار بدين.

بعد از اين كه فاج آماده شد، با يه چاقو كه با كره چربش كردين، شیرینی فاج رو از دور تا دور ظرف جدا كنين. با كمك لبه های كاغذ روغنی فاج رو بلند كنين و روی يه تخته بزارين.

كاغذ روغنی رو جدا كنين و فاج رو به اسلايس های كوجيك برش بزنين.

شیرینی فاج کره و گردو به مدت يك ماه توی يخچال و به مدت ٢ماه توی فريزر ميتونين نگهداری كنين.

طرز تهیه فاج کره و گردو

برش صحیح شیرینی فاج

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه