مطالب پيشنهادي

طرز تهیه شیرینی قطاب

دسته بندي : دسر,سبک زندگی
تاريخ : ۲۱ شهریور
بازديد : 237

شیرینی قطاب شیرینی محلی و متعلق به استان یزد می باشد، بسیار خوشمزه و خوش طعم است و به یک سوغاتی و شیرینی معروف تبدیل شده است. در این مطلب با آموزش طرز تهیه شیرینی قطاب ما را دنبال کنید.

طرز تهیه شیرینی قطاب

shirinii طرز تهیه شیرینی قطاب

مواد لازم

  • تخم مرغ: یک عدد
  • ماست:نصف لیوان
  • کره:۱۰۰ گرم
  • آرد: ۳ لیوان
  • شکر: یک لیوان
  • پودر نارگیل: نصف لیوان
  • بکینگ پودر:یک قاشق چای خوری
  • گردو خرد شده:نصف لیوان
  • پودر هل: نصف قاشق چای خوری
  • پودر دارچین: یک قاشق چای خوری
  • پودر پسته و پودر قند: به منظور تزیین

طرز تهیه شیرینی قطاب خوشمزه

نصف لیوان شکر و کره را با هم مخلوط می کنید (توجه کنید کره باید تا حدی نرم شده باشد تا با شکر مخلوط شود). تخم مرغ و ماست را به آن اضافه کنید و برای یکدست شدن آن را به هم می بزنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی قطاب, آرد را برای نرم شدن الک کنید و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید و تا زمانی که خمیر به دست شما نچسبد، ریختن آرد را ادامه دهید.

آن گاه خمیر را در ظرفی که قبلا چرب کرده اید، بریزید و روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرمی قرار دهید.

بخوانید :   دستور پخت کوکی شکلات چیپسی بسیار خوشمزه و دلپذیر

حالا نصف شکر باقی مانده، پودر هل، پودر دارچین، گردو خرد شده و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.

بعد از گذشت یک ساعت، خمیر را خوب پهن کنید و به شکل دلخواه قالب بزنید و مواد مخلوط شده را در بین آن قرار دهید و دو سر آن را به هم وصل کنید.

shirinii 1 طرز تهیه شیرینی قطاب

قالب های خمیری به دست آمده را در روغن سرخ کنید.

در آخر برای تزیین این شیرینی خوشمزه می توانید از پودر پسته و پودر قند استفاده کنید.


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي