شیرینی قطاب شیرینی محلی و متعلق به استان یزد می باشد، بسیار خوشمزه و خوش طعم است و به یک سوغاتی و شیرینی معروف تبدیل شده است. در این مطلب با آموزش طرز تهیه شیرینی قطاب ما را دنبال کنید.
طرز تهیه شیرینی قطاب
مواد لازم
- تخم مرغ: یک عدد
- ماست:نصف لیوان
- کره:100 گرم
- آرد: 3 لیوان
- شکر: یک لیوان
- پودر نارگیل: نصف لیوان
- بکینگ پودر:یک قاشق چای خوری
- گردو خرد شده:نصف لیوان
- پودر هل: نصف قاشق چای خوری
- پودر دارچین: یک قاشق چای خوری
- پودر پسته و پودر قند: به منظور تزیین
طرز تهیه شیرینی قطاب خوشمزه
نصف لیوان شکر و کره را با هم مخلوط می کنید (توجه کنید کره باید تا حدی نرم شده باشد تا با شکر مخلوط شود). تخم مرغ و ماست را به آن اضافه کنید و برای یکدست شدن آن را به هم می بزنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی قطاب, آرد را برای نرم شدن الک کنید و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید و تا زمانی که خمیر به دست شما نچسبد، ریختن آرد را ادامه دهید.
آن گاه خمیر را در ظرفی که قبلا چرب کرده اید، بریزید و روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرمی قرار دهید.
حالا نصف شکر باقی مانده، پودر هل، پودر دارچین، گردو خرد شده و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.
بعد از گذشت یک ساعت، خمیر را خوب پهن کنید و به شکل دلخواه قالب بزنید و مواد مخلوط شده را در بین آن قرار دهید و دو سر آن را به هم وصل کنید.
قالب های خمیری به دست آمده را در روغن سرخ کنید.
در آخر برای تزیین این شیرینی خوشمزه می توانید از پودر پسته و پودر قند استفاده کنید.