مطالب پيشنهادي

طرز تهیه شیرینی قطاب

دسته بندي : دسر,سبک زندگی
تاريخ : ۲۱ شهریور
بازديد : 117

شیرینی قطاب شیرینی محلی و متعلق به استان یزد می باشد، بسیار خوشمزه و خوش طعم است و به یک سوغاتی و شیرینی معروف تبدیل شده است. در این مطلب با آموزش طرز تهیه شیرینی قطاب ما را دنبال کنید.

طرز تهیه شیرینی قطاب

shirinii طرز تهیه شیرینی قطاب

مواد لازم

  • تخم مرغ: یک عدد
  • ماست:نصف لیوان
  • کره:۱۰۰ گرم
  • آرد: ۳ لیوان
  • شکر: یک لیوان
  • پودر نارگیل: نصف لیوان
  • بکینگ پودر:یک قاشق چای خوری
  • گردو خرد شده:نصف لیوان
  • پودر هل: نصف قاشق چای خوری
  • پودر دارچین: یک قاشق چای خوری
  • پودر پسته و پودر قند: به منظور تزیین

طرز تهیه شیرینی قطاب خوشمزه

نصف لیوان شکر و کره را با هم مخلوط می کنید (توجه کنید کره باید تا حدی نرم شده باشد تا با شکر مخلوط شود). تخم مرغ و ماست را به آن اضافه کنید و برای یکدست شدن آن را به هم می بزنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی قطاب, آرد را برای نرم شدن الک کنید و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید و تا زمانی که خمیر به دست شما نچسبد، ریختن آرد را ادامه دهید.

آن گاه خمیر را در ظرفی که قبلا چرب کرده اید، بریزید و روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرمی قرار دهید.

بخوانید :   روش درست کردن بادبادک

حالا نصف شکر باقی مانده، پودر هل، پودر دارچین، گردو خرد شده و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.

بعد از گذشت یک ساعت، خمیر را خوب پهن کنید و به شکل دلخواه قالب بزنید و مواد مخلوط شده را در بین آن قرار دهید و دو سر آن را به هم وصل کنید.

shirinii 1 طرز تهیه شیرینی قطاب

قالب های خمیری به دست آمده را در روغن سرخ کنید.

در آخر برای تزیین این شیرینی خوشمزه می توانید از پودر پسته و پودر قند استفاده کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي