این مطلب از سایت گهر اختصاص دارد به : طرز تهیه شیرازی پلو / آموزش گام به گام
از شما همراهان همیشگی گهر دعوت می کنیم همچنان گهر را همراهی کنید. پیشاپیش از همراهی شما عزیزان سپاسگزایم.
.
.
مواد لازم:
برنج نيم کيلو
مرغ 1 عدد کوچک
بادنجان قلمي 4 عدد
زرشک پلويي 100 گرم
زعفران سائيده شده 1 قاشق سوپخوري (زعفران آب کرده)
شکر 2 قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ 2 عدد
ماست 1 ليوان
روغن براي سرخ کردن
طرز تهيه:
ما قبلاً مرغ را پخته و بادنجانها را حلقه اي کرده و سرخ ميکنيم زرشک را با شکر بايد مخلوط کنيم قابلمه را روي حرارت گذاشته کمي روغن اضافه کرده و در ظرف ديگري ماست را که بهتر است چکيده شود ميريزيم زعفران و نمک و فلفل اضافه کرده و زرده تخم مرغ را هم اضافه ميکنيم قابلمه را از روي گاز برميداريم.
مقداري از برنج را با اين مواد مخلوط کرده و ته قابلمه ميريزيم کمي روغن مايع داخل ظرف ديگري روي حرارت گذاشته و زرشک را در آن ريخته و شکر را هم ريخته و کمي تفت ميدهيم مقدار ديگري برنج روي مواد ميريزيم و بادنجان ها را روي مواد ميريزيم .
زرشک را روي بادنجان ها ريخته و گوشت مرغ را که به قطعات کوچک تقسيم کرده ايم ريخته و بقيه برنج را روي مواد ريخته و صاف ميکنيم زعفران آب کرده را به تنهايي با مخلوط آب مرغ روي برنج ميريزيم و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا کاملاً دم بکشد اول حرارت را زياد ميکنيم و بعد حرارت را کم کرده و به مدت 1 ساعت ميگذاريم بپزد مواظب باشيد مواد داخل ظرف نسوزد.