طرز تهیه شیرازی پلو / آموزش گام به گام

امتیاز دهید

این مطلب از سایت گهر اختصاص دارد به : طرز تهیه شیرازی پلو / آموزش گام به گام
از شما همراهان همیشگی گهر دعوت می کنیم همچنان گهر را همراهی کنید. پیشاپیش از همراهی شما عزیزان سپاسگزایم.

.

طرز تهیه شیرازی پلو / آموزش گام به گام

.

مواد لازم:

 

برنج                        نيم کيلو

مرغ                        1 عدد کوچک

بادنجان قلمي            4 عدد

زرشک پلويي             100 گرم

زعفران سائيده شده    1 قاشق سوپخوري (زعفران آب کرده)

شکر 2                    قاشق سوپخوري

زرده تخم مرغ             2 عدد

ماست                     1 ليوان

روغن                       براي سرخ کردن

 

 طرز تهيه:

ما قبلاً مرغ را پخته و بادنجانها را حلقه اي کرده و سرخ ميکنيم زرشک را با شکر بايد مخلوط کنيم قابلمه را روي حرارت گذاشته کمي روغن اضافه کرده و در ظرف ديگري ماست را که بهتر است چکيده شود ميريزيم زعفران و نمک و فلفل اضافه کرده و زرده تخم مرغ را هم اضافه ميکنيم قابلمه را از روي گاز برميداريم.

مقداري از برنج را با اين مواد مخلوط کرده و ته قابلمه ميريزيم کمي روغن مايع داخل ظرف ديگري روي حرارت گذاشته و زرشک را در آن ريخته و شکر را هم ريخته و کمي تفت ميدهيم مقدار ديگري برنج روي مواد ميريزيم و بادنجان ها را روي مواد ميريزيم .

زرشک را روي بادنجان ها ريخته و گوشت مرغ را که به قطعات کوچک تقسيم کرده ايم ريخته و بقيه برنج را روي مواد ريخته و صاف ميکنيم زعفران آب کرده را به تنهايي با مخلوط آب مرغ روي برنج ميريزيم و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا کاملاً دم بکشد اول حرارت را زياد ميکنيم و بعد حرارت را کم کرده و به مدت 1 ساعت ميگذاريم بپزد مواظب باشيد مواد داخل ظرف نسوزد.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه