Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

سکنجبین برای لاغری مناسب است؟

دسته بندي : تغذیه,سلامت
تاريخ : ۶ شهریور
بازديد : 151

شاید تا به حال شما هم در مرود خواص سکنجبین و تاثیر آن بر لاغری و کاهش وزن شنیده باشید. سکنجبین را اگر با مواد مختلفی تهیه کنند خواص ویژه ای برای بیماری های مختلف دارد. موادی مانند، عسل، لیمو ترش، خرما و … . گهر در این بخش در مورد خواص سکنجبین برای لاغری و کاهش وزن صحبت می کند.

Sekanjabin for Slimming سکنجبین برای لاغری مناسب است؟

سکنجبین برای لاغری مناسب است؟

سکنجبین ظاهرا ” سک انگبین” یا ” سرکه انگبین” بوده است. سِک در فارسی به معنای سرکه بوده

و انگبین نیز برای عسل اصطلاح می شده زیرا سابقا و قبل از کشف شکر از گیاهان،

سکنجبین که معرب سرکنگبین است با عسل درست می شده است.

سکنجبین بسته به اینکه برای چه نوع مزاجی مصرف شود و برای درمان چه نوع بیماری بکار برود،

ممکن است با سرکه، تمرهندی، آب نارنج، لیمو ترش، سیب ترش، گلابی ترش یا به ترش تهیه شود

و از نظر شیرینی ممکن است با عسل، دوشاب انگور و شیره خرما و غیره شیرین گردد

و در هریک از موارد و ترکیب های فوق با نسبت های مختلف بسته به اینکه بخواهند ترش یا شیرین باشد درست می شود.

مثلا اگر سرکه و عسل مساوی گرفته شود نوشابه ای مایل به سردی به دست می آید

بخوانید :   کپسول گاباپنتین ، موارد مصرف و عوارض و فواید آن

که برای تقویت کبد و معده و انواع تب ها و رفع تشنگی مفید است.

در مورد مزاج های معتدل ممکن است مقدار عسل دو برابر سرکه یا بیشتر باشد تا نوشابه معتدلی حاصل شود.

اگر در نظر باشد برای مزاج های گرم تهیه شود سرکه آن بیشتر

و اگر برای مزاج های سرد باشد عسل آن خیلی بیشتر در نظر گرفته می شود.

هم چنین در مورد بیماری های مختلفی که در نظر است با سکنجبین درمان شوند

بسته به نوع بیماری سکنجبین با تخم گیاهان سرد یا تخم گیاهان گرم درست می شود.

خواص سکنجبین ساده

سکنجبین ساده برای تسکین عطش، باز کردن انسداد عروق، رفع سردرد گرم، تقویت معده و کبد مفید است.

اگر سرکه و عسل برابر باشد برای بیماری های بلغمی، باز کردن انسداد عروق، تقویت کبد و معده و تب های مزمن نافع است

ولی اگر از سرکه و شکر سرخ برابر استفاده شود، مزه آن ترش خواهد بود و نوشابه مایل به سردی است

و برای رفع صفرا، تب، باز کردن انسداد عروق، رفع تشنگی، ناراحتی های طحال، کبد و معده مصرف می شود.

نکته: در ساخت سکنجبین حتما از سرکه های طبیعی استفاده شود.

مواد لازم برای تهیه سکنجبین

سرکه ۲ واحد/ عسل ۵ واحد / آب چهار واحد (یا آن قدر که لازم باشد با توجه به غلظتی که مورد نظر است.)

بخوانید :   روش لاغری با دارچین و زنجبیل

در نسخه دیگری : سرکه یک واحد / عسل ۵ واحد

در نسخه دیگری : سرکه یک واحد / عسل خوب خالص دو و نیم واحد / آب بر حسب غلظت مورد نظر

(دستورات مختلف برای خواص درمانی مختلف است)

طرز تهیه سکنجبین

ابتدا سرکه و عسل و آب را مخلوط کرده بجوشانید و کف آن را بگیرید تا به یک چهارم تا یک پنجم برسد و به قوام آید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي