X بستن تبلیغات
آپلود عکس
مطالب پيشنهادي

دستور پخت خورش داوود پاشا

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۳۰ تیر
بازديد : 678

آیا تا به حال اسم خورش داوود پاشا را شنیده اید؟ این مطلب از سایت گهر را به دستور پخت خورش داوود پاشا اختصاص داده ایم. از شما همراهان همیشگی گهر دعوت می کنیم همچنان ما را همراهی کنید. پیشاپیش از همراهی شما عزیزان سپاسگزایم.

.

fo3242 دستور پخت خورش داوود پاشا

.

مواد لازم برای خورش داوود پاشا :

گوشت چرخ کرده ۱ کیلو
 پیاز رنده شده ۲ عدد
 پودر نعنا خشک ۱ قاشق سوپخوری
 رب انار ملس ۲ قاشق سوپخوری
آب۱ لیوان
نمک، فلفل و دارچینبه میزان لازم
کرهمقداری

طرز تهیه خورش داوود پاشا :
در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را که مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوساله است با یک عدد پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهید، سپس  با کمک دست قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید. گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را  داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.

مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز باقی مانده را رنده کرده، داخل تابه بریزید و  آن را کمی تفت دهید. بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را  داخل تابه خوب سرخ کنید. در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید. رب انار ملس را در یک لیوان آب خوب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود. در آخر صبر کنید تا مواد جوش بیاید و جا بیفتد.

بخوانید :   کفپوش اپوکسی یا کفپوش سه بعدی چیست ؟

بعد از نیم ساعت که غذا خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي