دستور پخت خورش داوود پاشا

امتیاز دهید

آیا تا به حال اسم خورش داوود پاشا را شنیده اید؟ این مطلب از سایت گهر را به دستور پخت خورش داوود پاشا اختصاص داده ایم. از شما همراهان همیشگی گهر دعوت می کنیم همچنان ما را همراهی کنید. پیشاپیش از همراهی شما عزیزان سپاسگزایم.

.

دستور پخت خورش داوود پاشا

.

مواد لازم برای خورش داوود پاشا :

گوشت چرخ کرده 1 کیلو
 پیاز رنده شده 2 عدد
 پودر نعنا خشک 1 قاشق سوپخوری
 رب انار ملس 2 قاشق سوپخوری
آب1 لیوان
نمک، فلفل و دارچینبه میزان لازم
کرهمقداری

طرز تهیه خورش داوود پاشا :
در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را که مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوساله است با یک عدد پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهید، سپس  با کمک دست قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید. گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را  داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.

مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز باقی مانده را رنده کرده، داخل تابه بریزید و  آن را کمی تفت دهید. بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را  داخل تابه خوب سرخ کنید. در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید. رب انار ملس را در یک لیوان آب خوب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود. در آخر صبر کنید تا مواد جوش بیاید و جا بیفتد.

بعد از نیم ساعت که غذا خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه