دستور درست کردن ترشی بادمجان فوری

دستور درست کردن ترشی بادمجان فوری

دستور درست کردن ترشی بادمجان فوری
دستور درست کردن ترشی بادمجان فوری

اين ترشي طرز تهيه بسيار آساني دارد و مزيت آن اين است كه در 3 يا 4 روز بعد از درست كردن ترشي ما آماده است.

مواد لازم :

بادمجان قلمي متوسط / 2 کیلو

فلفل سبز تند / 5-7 عدد

سير / 1 بته

نعناع خشك / 1 قاشق غذاخوری

سیاه دانه  / 1 قاشق غذاخوری

تخم گشنیز(آسیاب شده) / 1 قاشق غذاخوری

گلپر (آسیاب شده) / 1 قاشق غذاخوری

سركه قرمز  و  نمک  /  به مقدار لازم

طرز تهيه:

پوست اضافه سربادمجانها را جدا میکنیم. بادمجانها را شسته و خشك كنيد.سپس آنها را به قطعات ریز خرد کنید و با یک پیمانه سرکه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید.

بعد از 5 دقیقه که جوشید ،از روی آتش برمیداریم تا زیاد نرم و له نشوند . بعد می گذاريد تا سرد شوند و از داغی بیفتد.

فلفل ها را نیز با آب جوشانده و تخم های آنها را حارج نموده و خرد میکنیم. سیرها را نیز پوست کنده و خرد میکنیم.

بادمجانها،فلفل و سیر را به همراه ادویه ها و سبزی خشک مخلوط کرده و به ظرفهای شیشه ای مناسب منتقل می کنیم و روی آنها سرکه میریزیم تا حدی که روی بادمجانها را بپوشاند.

نكته ها:

  • این ترشی پس از 3-4 روز قابل مصرف می باشد.
  • ممکن است بعد از گذشتن 1 تا 2 روز سرکه جذب بادمجانها شده و روی شیشه ترشی شما خالی شود که در اینصورت بهتر است مقداری سرکه به شیشه ترشی اضافه شود.
  • پس از باز شدن بهتر است در جای سرد- ترجیحا یخچال – نگهداری شود.
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه