Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

دستور تهیه چیز کیک قلبی شکل

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۸ اردیبهشت
بازديد : 1399
ذر این مطلب دستور تهیه چیز کیک قلبی شکل را برای شما در نظر گرفته ایم. امیدواریم از این آموزش لذت ببرید. با ما همراه باشید.
.
363431 719 دستور تهیه چیز کیک قلبی شکل
.
مواد لازم:
.

۲۷۰ گرم                                            بیسکوئیت کاکائویی

۵ قاشق غذا خوری                                        کره ذوب شده

یک فنجان                                              توت فرنگی منجمد

یک چهارم فنجان به اضافه  ۲ قاشق غذا خوری                   شکر

۲۵۰ گرم پنیر خامه ایی                                      در دمای اتاق

۲ عدد تخم مرغ بزرگ به اضافه ۲ عدد             زرده تخم مرغ  بزرگ

یک قاشق غذا خوری                                                     آرد

یک قاشق چای خوری                                                وانیل

۱۲۰ گرم شکلات                        سفید،ذوب شده و خنک شده

بخوانید :   خورش های مجلسی ایرانی و طرز تهیه آن ها

طرز تهیه:

.

فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.در یک دستگاه غذا ساز بیسکوئیت کاکائویی را پودر کنید و آن را به یک کاسه منتقل کنید.سپس با کره خوب ترکیب کنید و با هم زن بزنید.در یک سینی پخت کاغذ روغنی قرار دهید و پودر بیسکوئیت  را روی کاغذ روغنی بریزید و با دست خوب بفشارید.در فر قرار دهید و ۸ دقیقه بپزید.سپس بیرون بیاورید و دمای فر را تا ۲۵۰ درجه فارنهایت کاهش دهید.

توت فرنگی ها را با دو  قاشق غذا خوری شکر در غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا اینکه ترکیب نرم ویکنواختی بدست بیاید.پوره توت فرنگی را از صافی رد کنید.مقداری از پوره را که بالای صافی مانده و غلیظ تر به نظر می آید برای تزیین روی کیک نگه دارید  و بقیه را با پنیر خامه ایی ،یک چهارم شکرو تخم مرغ ترکیب کنید.تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام از هم زن برای هم زدن استفاده کنید.به تدریج آرد و وانیل  را بیفزایید و شکلات سفید را اضافه کنید .هم بزنید و خمیر حاصله را روی مواد بیسکوئیتی  بریزید .روی آنرا صاف کنید .

برای تزیین با قاشق چای خوری با فاصله  روی کیک ها را پوره توت فرنگی بریزید و با یک خلال دندان محتوی هر یک قاشق چای خوری را به صورت ابر وباد پخش کنید.سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا وقتی که لبه های کیک طلایی شود در فر قرار دهیدو بعد از بیرون آوردن از فر صبر کنید تا خنک شود.سپس از سینی بیرون بیاورید و روی کیک ها را با نایلون بپوشانید وبه  مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید .با قالب های قلبی شکل قالب بزنید و در ظرف سرو قرار دهید.نوش جانتان.

بخوانید :   آموزش شب اول عروسی (حجله)
loading...
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي