دستور تهیه فینگر فود سریع و خوشمزه : رول ماکی تنوری

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 4 فوریه

⚡⚡⚡

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور تهیه فینگر فود سریع و خوشمزه : رول ماکی تنوری

دستور تهیه فینگر فود سریع و خوشمزه : رول ماکی تنوری, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

طرز تهیه فینگر فود رول ماکی تنوری

رول ماکی تنوری یک فینگر فود بسیار خوشمزه است. فینگر فود‌ها به غذا‌های انگشتی و سرپایی معروف هستند که در منزل با کمی صبر و حوصله به راحتی آماده می شوند. این پیش غذاها تقریبا با هر نوع ذایقه ای سازگار هستند و در مهمانی ها و مجالس خیلی مورد استفاده قرار می گیرند.

 

مواد لازم برای تهیه رول ماکی تنوری :

سیب زمینی آب پز شده۳ عدد
 جعفری خرد شده۱ قاشق چایخوری
 گشنیز خرد شده ۱ قاشق چایخوری
 سس مایونز ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه پودر شدهبه مقدارلازم
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده ۱ عدد
‌ژامبون ماکی تنوری ورقه‌ای برش خورده۳۰۰ گرم

 

این محصول حاوی ۹۰ درصد گوشت مرغ است که در فرآیند تولید از دود طبیعی جهت خوشمزه کردن طعم آن استفاده شده است.

 

طرز تهیه رول ماکی تنوری :

برای تهیه پوره، پوست سیب زمینی ها را بگیرید و به صورت ریز رنده کنید سپس جعفری، گشنیز، مایونز، مقداری نمک و فلفل، آب لیمو ترش تازه و فلفل دلمه ای را به آن اضافه و کاملا مخلوط کنید.

 

در این مدت، ۲ تا ۳ برش از ژامبون ماکی تنوری را روی کیسه نایلونی یا سلفون کنار هم بچینید طوری که لبه های آن ها روی هم بیافتد. ردیف دوم را به همین صورت بچینید طوری که فضای خالی بین ردیف اول و دوم باقی نماند.

 

به همین ترتیب ادامه دهید تا ژامبون‌ها فرم مستطیل به ابعاد ۲۰*۳۰ سانتیمتری را به وجود بیاورند.

 

پوره سیب زمینی را روی ژامبون ها بمالید. به کمک کیسه نایلونی ژامبون ها را رول کنید و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید سپس به صورت حلقه ای برش بزنید و در بشقاب مناسب سرو و سپس میل کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي