دستور تهیه بادمجان با سس ماست / مخصوص افطاری

امتیاز دهید

این مطلب از سایت گهر اختصاص دارد به : دستور تهیه بادمجان با سس ماست / مخصوص افطاری
از شما همراهان همیشگی گهر دعوت می کنیم همچنان گهر را همراهی کنید. پیشاپیش از همراهی شما عزیزان سپاسگزایم.

.

دستور تهیه بادمجان با سس ماست / مخصوص افطاری

.

• تعداد: 5 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: 30 دقیقه
• خوراک: خاورمیانه

مواد لازم :

 بادمجان متوسط4 عدد (حدود یک کیلوگرم)
 روغن سرخ کردنیسه پیمانه
 عصاره مرغ حل شده در یک پیمانه آبیک عدد
 نمک کمی
فلفل سیاهکمی
ماستنصف پیمانه (125 گرم)
شیرخشک3 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده2 حبه
پیاز خرد و سرخ شده50 گرم

طرز تهیه :
بادمجان‌ها را از طول برش دهید و سپس آن را به بخش های کوچک تر تقسیم کنید.

داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. بادمجان‌ها را بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

بادمجان‌های سرخ شده را در سینی فر بچینید، روی آنها نمک و فلفل سیاه بپاشید و عصاره مرغ حل شده در آب را روی آنها بریزید. سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه فارنهایت قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید.

ماست، شیر و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را روی بادمجان‌ها بریزید.
آن را با پیاز سرخ کرده تزئین و گرم سرو کنید.

 

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه