تهیه و پخت بزرگترین کیک زعفرانی جهان در قاین

همانطور که می دانید به مناسبت عید سعید غدیر خم در قاین بزرگترین کیک زعفرانی جهان پخته شد. در این مطلب به جزییات این موضوع می پردازیم.

تهیه و پخت بزرگترین کیک زعفرانی جهان در قاین

بزرگترین کیک زعفرانی جهان به مناسبت عید سعید غدیر خم در مهد با کیفیت ترین زعفران ایران و جهان ، شهرستان قاین پخته شد.

رئیس شورای شهر قاین گفت: این کیک در ابعاد 6 در 4 و با ارتفاع 3 متر پخته شده که وزن آن 2 و نیم تن است.

آقای زردی افزود: این کیک به شکل آرامگاه تاریخی ابوذرجمهر قاین پخته شده است.

وی گفت: برای پخت این کیک 120 لیتر شربت زعفران، یک کیلوگرم زعفران ، 800 کیلوگرم آرد، 400 کیلوگرم تخم مرغ،  بیش از 600 کیلوگرم شکر و 400 لیتر آب استفاده شده است.

100 نفر از جمله 40 قناد قاینی در پخت این کیک که مواد اولیه آن را اصناف مختلف تهیه کردند ، مشارکت داشتند .

آماده سازی و پخت این کیک 3 روز به طول انجامید و این کیک دیشب در سالن دانشگاه پیام نور قاین ، همزمان با برپایی جشن غدیر رونمایی شد .

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه