Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

با کد های استثنائی در پخت کباب آشنا شوید

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۲ مرداد
بازديد : 150

بهترین روش در پخت کباب

بهترین روش برای پخت کباب می تواند بهترین نتیجه را نیز به همراه داشته باشد. آشپز حرفه ای همواره می کوشد تا بهترین و خوش طعم ترین کباب های ایرانی را برای مشتریان آماده نماید. در این بین به مهم ترین نکات در پخت کباب اشاره خواهیم کرد.

4 با کد های استثنائی در پخت کباب آشنا شوید

کد های استثنائی در پخت کباب

نکات کباب کوبیده پرطرفدار ایرانی

  • برای یک کباب کوبیده خوش طعم دوسوم گوشت دنده‌ی گوسفندی و یک سوم گوساله استفاده کنید.
  • به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز که حدودأ سه‌تا پیاز متوسط میشه رو ریز رنده کنید و آبشو بگیرید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب میشه.
  • حسابی ورز بدید و سه ساعت قبل از به سیخ کشیدن بگذارید تو یخچال.
  • حتما حداقل سه بار گوشت باید چرخ بشه.
  • اگر سیخهایتان نو هستند یکبار خالی بگذارید روی آتش.
  • برای سیخ کشیدن کباب کنار دستتان کاسه‌ی آب بگذارید و سیخهایتان هم خیس و سرد باشه اینکار کمک میکنه که کباب به سیخ بچسبه.
  • به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی زهم گوشتو بگیره و کمی زعفران بزنید ، از ریختن پودر سوخاری ، آرد و زرد چوبه جدأ خودداری کنید.
  • جوش شیرین هم نزنید چون باعث تلخی کباب میشه ، تخم مرغ هم نزنید چون باعث سوختن سریع روی کباب میشه.
  • به اندازه‌ی یک پرتغال گوشت بردارید و به سیخ بکشید ابتدا و انتهای سیخ رو خوب بچسبانید.
بخوانید :   تست تورچ چیست؟

نکته دیگر

  • گوشت باید بدون آب باشد و میزان چربی آن هم باید نه کم باشد نه زیاد. اگر چربی گوشت خیلی کم باشد از کره می توان استفاده کرد.
  • از گوشتی استفاده کنید که بیشتر چرخ شده ( ۴ یا ۵ بار ) – بعد از آن باید گوشت را حسابی ورز بدهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. این ها از مهم ترین عوامل هستند.
  • می گویند نمک رو موقع چرخ کردن گوشت باید به آن اضافه کرد.من تجربه نکرده ام ولی این نمک جلوی ریختن گوشت از سیخ رو می گیرد .
  • بعد از این کار جوش شیرین اضافه کرده و باز ورز بدهید.
  • آنقدر ورز بدهید تا دستتان سفید رنگ بشه از چربی گوشت.۶
  • بعد بگذارید گوشت استراحت کند داخل یخچال (به مدت ۳ ساعت ) و روی اون یک دستمال بیندازید.۷
  • بعد دستتان رو کمی خیس کنید و بکشید روی سیخ. مقداری گوشت برداشته و به سیخ بکشید.
  • برای یک کیلو گوشت ، ۳ عدد پیاز رنده شده کافی است.
  • در هنگام به سیخ کشیدن و پختن اگر احیاناً دیدید که کباب شما دارد می ریزد، یک کم پودر سوخاری و خیلی خیلی کم جوش شیرین به گوشتتان اضافه کنید و دوباره ورز بدهید.
  • بهترین حالت پخت کباب اول روی ذغال ، دوم روی کبابپز سوم روی گاز هست. وقتی مستقیم روی گاز باشه خوب نمی شه. چون شعله یک اندازه به همه جا نمی رسد.
  • روی سیخ لایه ی نازکی از گوشت نزنید بلکه باید یک کم کلفت باشد. این توی مزه خیلی موثر است.
  • تخم مرغ نزنید. این تفاوت کباب خونه با بیرون است.
  • پیاز قرمز استفاده کنید که شیرین نیست و آب پیاز حتماً گرفته شود.
  • می توانید در هنگام ورز دادن گوشت مقداری پودر نان خشک به آن اضافه کنید که باعث ترد شدن کباب می شود.
  • اگر گوشت را شستید حتما جلوی پنکه آن را خشک کنید.
بخوانید :   دستور تهیه گرانیتای هندوانه یک دسر خوشمزه
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي